Αλλοι με χαμόγελο και άλλοι με γκρίνια τα Χριστούγεννα

Αλλοι με χαμόγελο και άλλοι με γκρίνια τα Χριστούγεννα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίβερπουλ, Λάτσιο και Μπαρτσελόνα ήταν οι μεγάλες νικήτριες του Σαββατοκύριακου, με τις δύο πρώτες να σηκώνουν κούπες και την τρίτη να μένει μόνη πρώτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αντιθέτως, οι γιορτές θα είναι δύσκολες για Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν.

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση της Φλαμένγκο το Σάββατο και να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ντόχα του Κατάρ. Οι «ρεντς» επικράτησαν με 1-0 της πρωταθλήτριας Νότιας Αμερικής με τέρμα του Φιρμίνο στο 98ο λεπτό, κατόπιν όμορφης προσπάθειας του Σαντιό Μανέ. Ο Φιρμίνο ήταν εκείνος που είχε στείλει τη Λίβερπουλ στον τελικό με το νικητήριο τέρμα του επί της Μοντερέι, που κατέκτησε την τρίτη θέση.

Τίτλος και για τη Λάτσιο που νίκησε τη Γιουβέντους και κατέκτησε το ιταλικό Σούπερ Καπ που διεξήχθη στη… Σαουδική Αραβία, την ώρα που πίσω στην Ιταλία η Μίλαν συντριβόταν με 5-0 από την Αταλάντα.

Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα δύο βαθμών στην Ισπανία νικώντας 4-1 την Αλαβές, αφού η Ρεάλ έμεινε στο 0-0 με την Μπιλμπάο. Οσο για τη Γιουνάιτεντ είναι πλέον όγδοη στην Αγγλία, χάνοντας 2-0 από τη Γουότφορντ.

Καθώς η αγωνιστική κίνηση υποχωρεί λόγω εορτών και στο προσκήνιο περνά η μεταγραφική περίοδος που ανοίγει την επόμενη εβδομάδα, η Ατλέτικο ήρθε σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό σκόρερ Εντινσον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή