Συγγνώμη από τον… πρώην αρχηγό Ζε Ελίας

Συγγνώμη από τον… πρώην αρχηγό Ζε Ελίας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθ’ οδόν προς τη διοίκηση όπου θα απολογηθεί για την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη, ο Ζε Ελίας θα… χάσει το περιβραχιόνιό του. Αυτή θα είναι η πρώτη τιμωρία που αναμένεται να του επιβληθεί. Με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη από όλους: «Από την ομάδα της Ξάνθης, από τη δική μου, τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κόσμο. Ηταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου και θα είναι μάθημα ζωής για μένα».

Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, για την παρουσίαση των χορηγών, ο κ. Λεμονής υποστήριξε πως τα αποτελέσματα δημιουργούν το κλίμα σε μία ομάδα. Πρόσθεσε δε, πως και οι άλλες ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό διογκώνονται. Μάλιστα, αποκάλυψε μία συνομιλία του με τον Οτο Ρεχάγκελ. O Γερμανός του είχε πει ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα κάθε ημέρα και το μυστικό είναι να τα λύνεις το συντομότερο δυνατό.

Εξιτήριο πήρε χθες ο Στέλιος Βενετίδης και σιγά σιγά θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του μετά την αρθροσκόπηση που υπεβλήθη. Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Μαυρογενίδης, Γεωργίου. Τον Λεμονή προβληματίζει έντονα ο αγωνιστικός χώρος της Καισιαριανής (θυμίζει εκείνον του γηπέδου του Κορυδαλλού), όπου το Σάββατο ο Ολυμπιακός δίνει κρίσιμο αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή