Μόνη προχωρά η ΕΣΑΚΕ…

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντί διαλόγου με την ΕΟΚ και τη συμμετοχή σε επιτροπή που θα συζητήσει και θα προσπαθήσει να επιλύσει τα εσωτερικά προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως είχε δηλώσει ο A΄ αντιπρόεδρός της Γιάννης Γρανίτσας, η διοίκηση της ΕΣΑΚΕ, παραμονές του πρώτου, προκριματικού αγώνα της Εθνικής ομάδας που έγινε χθες στη Χαλκίδα (επαναλαμβανόμενη σύμπτωση;), αποφάσισε να τραβήξει τον «μοναχικό» δρόμο της, κόντρα στους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η ΕΣΑΚΕ, σε μια επίδειξη ισχύος τακτικής, αποφάσισε την κατάργηση των δελτίων από την 1η Δεκεμβρίου και τον ορισμό… δικών της διαιτητών στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, διατρανώνοντας την αραγή ενότητα των 14 μελών της.

Το ερώτημα τώρα είναι τι στάση θα κρατήσει ο νέος υφυπουργός, Γιάννης Κουράκης, που έχει την πλήρη ευθύνη για την εφαρμογή των κανονισμών που φτάνουν μέχρι την αναστολή του πρωταθλήματος…

Η ΕΟΚ θεωρεί ότι η ΕΣΑΚΕ «πέταξε το μπαλάκι» στον κ. Κουράκη, ενώ ετοιμάζεται για τη δική της αντίδραση, κάνοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

«Η Ομοσπονδία περίμενε την έναρξη διαλόγου και αντί αυτού, μαθαίνει για ειλημμένες αποφάσεις της ΕΣΑΚΕ που είναι καθ’ ολοκληρίαν παράνομες», υποστήριξε από τη Χαλκίδα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Εξώδικο στον ΟΠΑΠ, θα στείλει σήμερα η ΕΟΚ, ζητώντας την εφαρμογή νομικών κυρώσεων για τη συμμετοχή του χθεσινού αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο, στο δελτίο του στοιχήματος. Γ. Βαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή