Αποχή με μήνυμα από τον Ολυμπιακό

Αποχή με μήνυμα από τον Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός δεν έστειλε εκπρόσωπο στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Λίγκας για το θέμα των διαιτητών, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τη δυσφορία του προς τη διοίκηση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Η ομάδα του Πειραιά έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την ανάγκη για αλλαγές στα συγκεκριμένα όργανα, καθώς θεωρεί ότι έχει στοχοποιηθεί και η απουσία του από το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, ήταν ένας ακόμη τρόπος αντίδρασης, καθώς και ένα μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες του «συνεταιρισμού».   

«Θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προσθέτοντας: «Οταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό, δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά, εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Από κει και πέρα, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό τοπίο, με τον Ολυμπιακό να έχει εστιάσει σε τρεις κινήσεις, ενός στόπερ, ενός μέσου και ενός σέντερ φορ. Βέβαια, για να έρθει κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να παραχωρηθεί ο Μεριά, που κοστολογείται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Για τη μεσαία γραμμή, ο Καρβάλιο της Νότιγχαμ φαντάζει να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ για την επίθεση ακούστηκε το όνομα του Χασάν, όμως η επιστροφή του δεν έχει «κλειδώσει» εξαιτίας και ενός πρόσφατου τραυματισμού. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις, καθώς στη Γαλλία τονίζεται ότι η Μπορντό και η Βαλένθια ενδιαφέρονται για τον Ελαμπντελαουί, ενώ ιταλικά σενάρια μπλέκουν τον Κούτρη με τη Νάπολι.

• Τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, αποχαιρέτισε χθες η οικογένεια του Ολυμπιακού. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο, όπου βρέθηκαν πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, νυν παίκτες του Ολυμπιακού και στελέχη της διοίκησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή