Χωρίς περιθώριο απώλειας οι «ερυθρόλευκοι»

Χωρίς περιθώριο απώλειας οι «ερυθρόλευκοι»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το πρωτάθλημα να κρέμεται από μια κλωστή εξαιτίας της αποχής των διαιτητών, παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, στην περίπτωση που αυτό διεξαχθεί τελικά κανονικά.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι περιθώριο για άλλη απώλεια δεν υπάρχει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη μείνει δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, έπειτα από την ισοπαλία στον Βόλο. Ετσι, η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο, από τη στιγμή μάλιστα που στα ντέρμπι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός μετρά μία νίκη (με ΑΕΚ) και δύο ισοπαλίες, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Γκιγιέρμε ακολουθεί θεραπεία και δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, ενώ αντίθετα ο Βαλμπουενά και ο Ποντένσε –αν και ακόμη δεν έχουν ανεβάσει στροφές στην προπόνηση– λογικά θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει συνάντηση του Μαρτίνς με τη διοίκηση, ώστε να «κλειδώσουν» οι παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Το όνομα του Χασάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την επιθετική γραμμή, με τον Αιγύπτιο μάλιστα να πιέζει –σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία– την Μπράγκα για την επιστροφή του στους «ερυθρολεύκους». Ομως, πολλά θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα έχει ο παίκτης με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ.

Πάντως, «αγκάθι» για την οριστική απόφαση του Ολυμπιακού αποτελεί και το γεγονός ότι ο 26χρονος φορ έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν επέστρεψε τραυματίας από υποχρεώσεις με την εθνική Αιγύπτου.

• Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, Αρσεναλ. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο Καλούμ Τσέιμπερς, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τσέλσι, είναι πολύ πιθανό να έχει υποστεί ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή