Εν αναμονή αποχωρήσεων και αφίξεων στην ΑΕΚ

Εν αναμονή αποχωρήσεων και αφίξεων στην ΑΕΚ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προπόνηση ολοκληρώθηκε το 2019 για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης. Τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα είναι δύο και αφορούν τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε θεραπεία και ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ελληνας μέσος άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην Ενωση, το 2020 αναμένεται να φέρει αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ιλια Ιβιτς να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε δύο περιπτώσεις. Η μία αφορά τον κεντρικό αμυντικό και η άλλη τον κεντρικό μέσο.

Για την αμυντική γραμμή έχει προκριθεί η περίπτωση του 26χρονου Ιταλού Φεντερίκο Μπάρμπα, αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζει η περίπτωσή του τόσο ο Ιβιτς φέρνει στο προσκήνιο κι άλλες υποθέσεις. Ο Μπάρμπα ανήκει στην ιταλική Κιέβο Βερόνα και αγωνίζεται στην ισπανική Βαγιαδολίδ υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από τις αφίξεις, αρκετή δουλειά υπάρχει και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Πρώτος που θα βγάλει την κιτρινόμαυρη φανέλα θα είναι ο Ζεράλδες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όπου ανήκει και από εκεί να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, πιθανότατα στη Ρίο Αβε.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Σιμάο, ο οποίος είναι… δεμένος με τριετές συμβόλαιο με την Ενωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή