Σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία διάθεση αναβολής της επερχόμενης αγωνιστικής δεν είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, εν αναμονή της οριστικής απόφασης των διαιτητών της Σούπερ Λιγκ 1 για το αν θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής ή θα επιμείνουν στην απόφαση για αποχή τους.

Στο τριήμερο της επιστροφής στις προπονήσεις μετά την εορταστική άδεια, σε όλες τις μεταξύ τους συζητήσεις δεν βρέθηκε κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέλος του τεχνικού επιτελείου ή ποδοσφαιριστής, που να πήρε θέση υπέρ της αναβολής.

Αν και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με το κλασικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θεωρείται και είναι ένα από τα δυσκολότερα στη διαδρομή του πρωταθλήματος, όλοι δήλωναν την προτίμησή τους να γίνει τώρα το παιχνίδι και όχι σε κάποια άλλη ημερομηνία αργότερα.

Η επιθυμία τους δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι η διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή εξασφαλίζει 100% ότι δεν θα έχει ο Ολυμπιακός τη βοήθεια των οπαδών του, κάτι που δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα συμβεί αν αναβληθεί η αγωνιστική.

Είναι μεν πλεονέκτημα για τη φιλοξενούμενη ομάδα να παίζει ένα ντέρμπι χωρίς την πίεση των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας, αλλά το βασικό για τους «πράσινους» είναι ότι νιώθουν καλά αυτή την εποχή και εκτιμούν ότι είναι σε θέση να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, άλλωστε, ήταν στοχευμένο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Παρά το εορταστικό κλίμα των ημερών και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι προπονήσεις δεν ήταν χαλαρές, αλλά είχαν ένταση, όπως ακριβώς συμβαίνει πριν από μεγάλα παιχνίδια.

Στο μεταγραφικό τοπίο, ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Μανουέλ Μορλάνες, με τον Τσάβι Ρόκα να είναι διατεθειμένος να το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον 20χρονο Ισπανό μέσο της Βιγιαρεάλ και να καταφέρει τελικά να τον ντύσει στα πράσινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή