Αφορμή… επανεκκίνησης στο ΣΕΦ

Αφορμή… επανεκκίνησης στο ΣΕΦ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tελευταίο «καμπανάκι» για την έναρξη της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας, ώστε να καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ (έστω και με μειονέκτημα έδρας), θα ηχήσει αύριο στο ΣΕΦ (21.00), τη δεύτερη ημέρα της «ανατολής» του 2020, στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας θα ολοκληρωθεί αύριο και μεθαύριο, με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, που βρίσκει τους δύο αντιπάλους στο Παλέ του Νέου Φαλήρου να αποτελούν τις δυσάρεστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, αφού ο μεν Ολυμπιακός είναι στη 12η θέση με διαφορά δύο νικών από την όγδοη θέση, η δε πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017 βρίσκεται ακόμα χαμηλότερα (15η θέση) και έχει… απόσταση μιας νίκης από τους Πειραιώτες.

Εχοντας γνωρίσει τρεις εντός έδρας ήττες, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού έχουν μειωθεί σημαντικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, καθώς δύσκολα νικά μακριά από το ΣΕΦ, ενώ έχει αποδειχθεί, διαχρονικά, ότι κάθε εντός έδρας ήττα και «εκτός προγράμματος», ανάλογα με το μέγεθος του αντιπάλου, κοστίζει διπλά…

Ειδικότερα, απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς θα πρέπει να φτάσει στην έβδομη νίκη του προκειμένου να μην ισοβαθμήσει με την τουρκική ομάδα σε περίπτωση ήττας και πιθανότατα να χάσει και το πλεονέκτημα, λόγω του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη για τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας.

Η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουντίνοφ θα κριθεί αύριο το πρωί και ο Σέρβος σέντερ προσπαθεί να μην απουσιάσει από τον κρίσιμο αγώνα, ενώ εκτός δωδεκάδας θα είναι ο Κόνιαρης. Τα άλλα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής: Eρυθρός Αστέρας – Μπάγερν, Ζαλγκίρις – Μακάμπι, Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα.

Νέο πρόστιμο σε ΠΑΟ

O Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς απόντες για παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα μεθαύριο, ενώ η Ευρωλίγκα επέβαλε νέο χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ στους «πράσινους», εξαιτίας ρίψης αντικειμένων στο παρκέ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.

• Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σερβοκαναδό φόργουορντ Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί με δανεισμό από την Παρτιζάν, ενώ παρελθόν από τη Λάρισα αποτελεί ο Αμερικανός Τζόνι Μπερχανεμέσκελ, παρά τη συμμετοχή του και στα 13 παιχνίδια της θεσσαλικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή