Μίλαν-Ιμπραΐμοβιτς: Επικοινωνιακό τρικ ή κίνηση απόγνωσης;

Μίλαν-Ιμπραΐμοβιτς: Επικοινωνιακό τρικ ή κίνηση απόγνωσης;

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποδοχή αντίστοιχη της σπουδαίας ποιότητας αλλά και του τεράστιου «εγώ» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιφύλαξε στον Σουηδό επιθετικό η Μίλαν, στην οποία ο 38χρονος επιθετικός επέλεξε να επιστρέψει για να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του.

Η Μίλαν χρειαζόταν ένα ισχυρό τονωτικό για τους οπαδούς της μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρώτο τετράμηνο της σεζόν, και ο Ζλάταν χρειαζόταν ένα τελευταίο λαϊκό παραλήρημα υπέρ του για να κλείσει την καριέρα του με τον φαραωνικό τρόπο που ήθελε πάντα να λατρεύεται. Και οι δύο πλευρές λοιπόν πήραν αυτό που ήθελαν.

Η συμφωνία του περασμένου Σαββατοκύριακου για εξάμηνο συμβόλαιο (με οψιόν ετήσιας ανανέωσης) πλέον πήρε σάρκα και οστά, με τον Σουηδό να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της Μίλαν στο αεροδρόμιο Λίνατε του Μιλάνου. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον χαρισματικό «Ιμπρα» από το αεροδρόμιο προς την πόλη, όπου και θα περνούσε χθες από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το έσχατο συμβόλαιο της ποδοσφαιρικής καριέρας του, «κόλλησε» περικυκλωμένο από το πλήθος των τρελαμένων «τιφόζι ροσονέρι».

«Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους στο Σαν Σίρο και να κάνω πάλι το γήπεδο να χοροπηδάει από χαρά» δήλωσε ο στράικερ που είχε μείνει ελεύθερος από τον Νοέμβριο από τη Λος Αντζελες Γκάλαξι.

«Ο Ζλάταν επέστρεψε για να διασκεδάσει ο ίδιος και να χαρίσει διασκέδαση στον κόσμο» δήλωσε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, και πρόσθεσε: «Αυτοί οι έξι μήνες θα είναι σαν την τελευταία περιοδεία των… Queen, ένας φόρος τιμής», είπε ο πανούργος ατζέντης, παραλληλίζοντας τον πελάτη του με το θρυλικό ροκ συγκρότημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή