Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχεται, και μάλιστα πολύ σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Marvel, Κέβιν Φέιτζ (φωτ.). Ο λόγος για τον πρώτο διεμφυλικό υπερήρωα, που θα κάνει την εμφάνισή του σε μία από τις επόμενες blockbuster ταινίες της εταιρείας, η οποία βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων. Οι φίλοι των υπερηρώων στοιχηματίζουν ήδη ότι πρόκειται για τη Σέρα, την ηρωίδα που αρχικά ήταν άνδρας και προέρχεται από τον κόσμο του Βίκινγκ Θορ, εκτιμούν δε ότι θα εμφανιστεί στην ταινία «Thor: Love and thunder», που θα διανεμηθεί το 2021.

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή η Σκωτσέζα συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Εμ Σι Μπίτον, δημιουργός των ντετέκτιβ Αγκαθα Ρέιζιν και Χάμις Μάκμπεθ. Η Μάριον Τσέσνι Γκίμπονς, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, πούλησε περισσότερα από 21 εκατ. βιβλία σε όλο τον κόσμο και εθεωρείτο κυρίαρχος της «cosy crime» μυθοπλασίας – αν και η ίδια δεν αποδέχθηκε ποτέ αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Με έργα ζωγραφικής και βίντεο του γνωστού και στην Ελλάδα θεατρικού σκηνοθέτη Ρόμπερτ Γουίλσον ξεκινά τη χρονιά η γκαλερί Μπερνιέ/Ηλιάδη, στις Βρυξέλλες. Το παράρτημα της γνωστής γκαλερί θα φιλοξενήσει την ατομική έκθεση του πολυσχιδούς καλλιτέχνη, με τίτλο «Videos and drawings». Τα έργα προέρχονται από την πρόσφατη θεατρική δουλειά του Γουίλσον με τίτλο «A winter fable». Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 28 Ιανουαρίου, παρουσία του καλλιτέχνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή