Αισιοδοξία για Ρεάλ παρά το 0 – 0

Αισιοδοξία για Ρεάλ παρά το 0 – 0

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Πόρτο δεν ήταν και η καλύτερη παρηγοριά για τους χαμένους βαθμούς της ισοπαλίας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν να λένε για την ατυχία ή και την απροσεξία τους και περισσότερο εκεί απέδωσαν την αδυναμία τους να πάρουν την πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά στην ικανότητα του αντιπάλου. Τα κέρδη του αγώνα, πέρα από το βαθμό της ισοπαλίας, είναι η αίσθηση ότι η Πόρτο δεν θα είναι φαβορί στην έδρα της απέναντι σ’ έναν καλό Παναθηναϊκό και ότι η ομάδα είχε πάλι καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο.

Αλμα για πρόκριση δεν έγινε, αλλά είναι φανερό ότι στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

«Η ισοπαλία δεν είναι ό,τι καλύτερο περιμέναμε. Μας αφήνει πίκρα. H απόδοση μας δίνει ικανοποίηση. Πολλές φορές στον β΄ γύρο τα παιχνίδια δυσκολεύουν πολύ. Είχαμε θράσος, κυνηγήσαμε τη νίκη και είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Είναι σημαντικό που δείξαμε πάλι το καλό μας πρόσωπο», τόνισε στον Flash ο Γιάννης Κυράστας και συμπλήρωσε: «Ολα είναι ρευστά, εκτός από τη Ρεάλ που είναι φαβορί. Στο Μπερναμπέου θα πάμε με φιλοδοξίες. Δεν πρόκειται να πούμε ότι έχουμε χάσει από χέρι. Εχουμε μάθει να πολεμάμε σε κάθε ματς. H Ρεάλ είναι το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδοθεί αμαχητί». Οι Πορτογάλοι χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό πολύ καλή ομάδα, με καυτή έδρα και θεώρησαν ότι η ισοπαλία ήταν πολύ θετικό αποτέλεσμα γι’ αυτούς. «Καταφέραμε να μη χάσουμε σε μια έδρα που δεν πέρασε κανείς στον α΄ γύρο κι αυτό είναι επιτυχία. Φαβορί παραμένει η Ρεάλ, αλλά υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια και όλα γίνονται», ήταν η άποψη του Κλέιτον. Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν οι πορτογαλικές εφημερίδες, που χαρακτήρισαν πολύ θετικό το αποτέλεσμα. «H Πόρτο αμύνθηκε με νύχια και δόντια και κατάφερε να φύγει ζωντανή από τη δύσκολη αποστολή στην Αθήνα», τόνισε χαρακτηριστικά η A BOLA, ενώ όλοι οι Πορτογάλοι εντυπωσιάσθηκαν από τον Κωνσταντίνου.

ΒΑίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Χουάν Ρότσα στην EPA Σπορ, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Βαζέχα κι αν έπαιζε, ο Παναθηναϊκός θα έβαζε σίγουρα γκολ.

ΒΠρόβλημα στο γαστροκνήμιο έχει ο Χένρικσεν, στα πλευρά ο Σόουζα και στο πόδι ο Σεϊταρίδης. H συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα κριθεί σήμερα.

ΛΙΤΕΞ: Βούτοφ, Γιόβοφ, Γιάνκοβιτς, Ζέλεφ (Πατράσκου), Ντιμιτρόφ, Ρασίτα, Μπορνοσούζοφ, Πετρόφ (60′ Νικόλοφ), Γιελένκοβιτς, Κιρίλοφ, Χιντιουάντ (83′ Μπογκτάνοφ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή