Είχαν κανονίσει ραντεβού θανάτου

Είχαν κανονίσει ραντεβού θανάτου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κόκκινο φως» άναψε αιφνιδιαστικά την τελευταία στιγμή στη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Κυπέλλου Αστέρα Τρίπολης – ΑΕΚ, ο οποίος αναβλήθηκε και θα οριστεί από την ΕΠΟ μέσα στον Ιανουάριο! 

Τη σχετική απόφαση πήρε χθες το βράδυ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατόπιν εισήγησης της αστυνομίας η οποία επικαλέστηκε πληροφορίες περί «ραντεβού» οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην εθνική οδό, με την ευκαιρία του αγώνα των «ερυθρολεύκων» στην Καλαμάτα για το Κύπελλο.

Υπό τον φόβο επεισοδίων σαν κι αυτά που είχαν γίνει πέρυσι στα διόδια της Τραγάνας μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, η αστυνομία επέμεινε στην αναβολή ενός εκ των δύο αγώνων και επιλέχθηκε τελικά αυτός της Τρίπολης, που είναι και ο πιο σημαντικός. Θετική ως προς την αναβολή ήταν και η σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ.

Αν και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ είχε ενημερωθεί από την περασμένη εβδομάδα για τις σκέψεις περί αναβολής, εμφανίστηκε αιφνιδιασμένη από την οριστική απόφαση και δεν ήταν σε θέση χθες να ορίσει άμεσα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος είναι πιθανό να γίνει μετά την  προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχουν σκέψεις, δηλαδή, να μη μετατεθούν χρονικά και τα δύο παιχνίδια αλλά μόνο το πρώτο, έστω κι αν αλλάξει έτσι η σειρά που είχε βγάλει η κληρωτίδα. Οπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο του αγώνα μπορούν να πάρουν πίσω το αντίτιμό του ή να το χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή