Τσιτσιπάς για το κατά λάθος χτύπημα στον πατέρα του: «Ισως με βάλει τιμωρία»

Τσιτσιπάς για το κατά λάθος χτύπημα στον πατέρα του: «Ισως με βάλει τιμωρία»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Viral έγινε η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά στη διάρκεια του αγώνα με τον Νικ Κύργιο για το ATP Cup.  Ο 21χρονος τενίστας, από τα νεύρα του, σχεδόν έσπασε τη ρακέτα του στον πάγκο και ένα από τα θραύσματα πέτυχε τον πατέρα του, και  προπονητή του, στο χέρι, ο οποίος και αποχώρησε εκείνη την στιγμή από τη θέση του.

«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει.  Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς» είπε μετά τον αγώνα στους δημοσιογράφους ο Τσιτσιπάς.

Ερωτώμενος μάλιστα αν θα του επιβληθεί τιμωρία από τους γονείς του, ο 21χροφος κορυφαίος τενίστας είπε αστειευόμενος: «Ίσως μείνω για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, τιμωρημένος από τον πατέρα μου».

Στην ερώτηση αν ο πατέρας του ήταν ακόμα εκνευρισμένος με την αντίδρασή του στον αγώνα, ο Στέφανος απάντησε : «Ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή