Τα «σύννεφα» επέστρεψαν στη Γιουνάιτεντ

Τα «σύννεφα» επέστρεψαν στη Γιουνάιτεντ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο προβληματισμός αυξάνεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» προχθές από τη Μάντσεστερ Σίτι, για να ηττηθεί τελικά με 3-1 στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο τεχνικός της, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, όλο και χάνει έδαφος στην εμπιστοσύνη παραγόντων και οπαδών.

Ο Νορβηγός δήλωσε μετά τον αγώνα πως το α΄ ημίχρονο ήταν «το χειρότερο που έχουμε παίξει» και πως «πρέπει να ανακτήσουμε τη νοοτροπία μας», με τη δικαιολογία ότι «είμαστε μια νεανική ομάδα και ακόμη μαθαίνουμε».

Επρόκειτο όμως για το τρίτο σερί απογοητευτικό παιχνίδι για τους «κόκκινους διαβόλους» μετά την ήττα με 2-0 από την Αρσεναλ και το 0-0 με τη Γουλβς στο Κύπελλο όπου η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ούτε μια τελική προσπάθεια προς το τέρμα.

Από την άλλη, η Σίτι πήρε με άνεση μια απαραίτητη τονωτική ένεση, και μάλιστα ξεκινώντας το ματς χωρίς επιθετικό, με τους Σέρχιο Αγουέρο και Γκάμπριελ Ζεσούς στον πάγκο. «Αλλάξαμε το σύστημα και προετοιμαστήκαμε μόνο 15 λεπτά γι’ αυτό» αποκάλυψε ο Κέβιν ντε Μπρούινε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε χθες στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που διεξάγεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, επικρατώντας της Βαλένθια με 3-1 με γκολ των Τόνι Κρος και Ισκο, κι ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό πλασέ του Λούκα Μόντριτς. Στις καθυστερήσεις μείωσε ο Ντάνι Παρέχο με πέναλτι.

Στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό παίζουν (9 μ.μ.) η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για μία θέση στον τελικό της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή