Στον τελικό η Ατλέτικο, που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα

Στον τελικό η Ατλέτικο, που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με τη Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας την Κυριακή έκλεισε χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 3-2 στον εκπληκτικό δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά ένα στείρο πρώτο ημίχρονο στο «Κινγκ Αμπντάλα Σπορτς Σίτι», η αλλαγή του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Κόκε, σκόραρε σχεδόν 20 δεύτερα μετά την επανάληψη, για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι με ένα γκολ-ποίημα. Την ανατροπή για την Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε στο 62΄ ο Αντουάν Γκριεσμάν με κεφαλιά από κοντά.

Το ματς όμως ξαναγύρισε ανάποδα: Ο Αλβαρο Μοράτα σκόραρε από τη βούλα του πέναλτι στο 82΄ και ο Ανχελ Κορέα πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Ατλέτικο στο 86΄.

Νέο σοκ με Κέιν

Μεγάλο πλήγμα υπέστη η Τότεναμ στην προσπάθειά της να σώσει τη σεζόν στην Αγγλία και να διακριθεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο εμβληματικός αρχηγός της Χάρι Κέιν θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον ώς το Πάσχα.

Ο αρχισκόρερ των «σπιρουνιών» τραυματίστηκε την Πρωτοχρονιά στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον και η Τότεναμ επιβεβαίωσε χθες τους φόβους των οπαδών της, ανακοινώνοντας ότι ο Αγγλος διεθνής θα υποβληθεί σε επέμβαση, κατόπιν συμβουλής ειδικών ιατρών.

Ο Κέιν, ούτως ή άλλως, επρόκειτο από τον τραυματισμό αυτόν να χάσει μεγάλο τμήμα της αγωνιστικής περιόδου, αλλά τώρα που θα εγχειριστεί τα περιθώρια για επάνοδο στενεύουν. Η Τότεναμ παραδέχθηκε ότι ο Κέιν θα αρχίσει ξανά προπονήσεις τον Απρίλιο. Ετσι η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται, αφού ο Κέιν έχασε και πέρυσι το δεύτερο κομμάτι της σεζόν κατά το μεγαλύτερο μέρος.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πολύ πιθανό να υποχρεωθεί να αποκτήσει παίκτη για την επιθετική του γραμμή, καθώς κάθε άλλο παρά πεπεισμένος εμφανίζεται ότι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να καλύψει μια τέτοια απώλεια. Ως πιθανός στόχος φέρεται ο Κρίστοφ Πιάτεκ της Μίλαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή