«Αναψε φωτιές» ο Κάρι με Αντετοκούνμπο

«Αναψε φωτιές» ο Κάρι με Αντετοκούνμπο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνεται πως έχουν βάλει μεγάλο στόχο να τον κάνουν δικό τους. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο είδε τον Κέβιν Ντουράντ να αποχωρεί το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό των Νετς και πλέον οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Τζόσεφ Λέκομπ και Πίτερ Γκούμπερ, μαζί με τον επικεφαλής προπονητή, Στιβ Κερ, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Μπακς του «Greek Freak» αντιμετώπισαν τους Ουόριορς στην Καλιφόρνια, κερδίζοντάς τους με 98-107. Ο 25χρονος Ελληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας νταμπλ νταμπλ με 30 πόντους και 13 ριμπάουντ. Η ομάδα του Μιλγουόκι έφτασε τις 33 νίκες και διαθέτει το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, με 33-6.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης μίλησε με τον τραυματία ηγέτη των «πολεμιστών», Στεφ Κάρι, και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο 31χρονος Αμερικανός είναι πολύ πιθανό να ξεκίνησε από τώρα τη… στρατολόγηση του Ελληνα σταρ. Σε ένα πολύ σύντομο βίντεο που κυκλοφορεί, ο άσος των Ουόριορς φαίνεται να λέει στον Γιάννη, «ας το κάνουμε… έλα, φίλε».

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι υποψίες ότι ο Κάρι προσπάθησε να πείσει τον Γιάννη να υπογράψει το καλοκαίρι του 2021 με την ομάδα του ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο όταν του έδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα. Σύμφωνα με το NBCS, μαζί με την υπογραφή του ο Κάρι έγραψε και ένα μεγάλο σημείωμα στον MVP του ΝΒΑ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αντετοκούνμπο έχει τη δυνατότητα να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ το φετινό καλοκαίρι, αν βεβαίως επιλέξει να παραμείνει με τους Μπακς. Το πιθανό πενταετές συμβόλαιο που αναμένεται να του προσφέρουν οι Μπακς θα έχει συνολικές προβλεπόμενες αποδοχές 226 εκατ. ευρώ (251 εκατ. δολάρια). Η απάντηση… σε λίγους μήνες.

Τα αποτελέσματα: Σέλτικς – Σπερς 114-129, Χόρνετς – Ράπτορς 110-112, Πέισερς – Χιτ 108-122, Μάτζικ – Ουίζαρντς 123-89, Χοκς – Ρόκετς 115-122, Μάβερικς – Νάγκετς 106-107, Πέλικανς – Μπουλς 123-108, Τζαζ – Νικς 128-104.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή