Σε απολογία ξανά ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

Σε απολογία ξανά ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε ακόμη μία πιθανότητα να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών σε ορισμένα από τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν εκ νέου σε απολογία έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων, με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Με βάση τη νέα κλήση, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να του επιβληθεί ξανά ποινή κεκλεισμένων των θυρών, από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κληθεί σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο 15 παράγραφος 4β. Σε αυτό γίνεται αναφορά και για πρόστιμο, που φτάνει μέχρι και τις 250.000 ευρώ. Ειδικότερα, αναφέρει: «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική πενήντα χιλιάδων ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές». Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έδωσε χωρίς τον κόσμο του τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει απώλεια βαθμών, ενώ τα επόμενα τέσσερα ματς είναι με Καλαμάτα (Κύπελλο), Αρη, Ξάνθη και Πανιώνιο.

Από κει και πέρα, η προσοχή στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, την ομάδα που άφησε πέρυσι τους «ερυθρόλευκους» εκτός Κυπέλλου, ενώ φέτος πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ελ Αραμπί

Στα μεταγραφικά, στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Νάπολι έχει στο στόχαστρό της τον Τσιμίκα, τον οποίο έχει προκρίνει ο Γκατούζο για αντικαταστάτη του Γκούλαμ, ενώ όσον αφορά τη φωτιά που άναψε με τον Ελ Αραμπί, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και πως ο Μαροκινός δεν πρόκειται να αλλάξει… λιμάνι. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ρήτρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή