«Πέρασε» η Λαμία με 1-0 από Τρίκαλα

«Πέρασε» η Λαμία με 1-0 από Τρίκαλα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου για 3η συνεχόμενη φορά έκανε η Λαμία μετά τη νίκη της 1-0 στα Τρίκαλα, που της δίνει ισχυρό προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Αν και τα Τρίκαλα είναι πρωτοπόρα στον όμιλό τους στη Φούτμπολ Λιγκ και κυνήγησαν με πάθος ό,τι καλύτερο στο χθεσινό παιχνίδι, αποδείχθηκαν χαμηλό εμπόδιο για μια ομάδα που πέρυσι έφτασε μέχρι τους «τέσσερις» της διοργάνωσης, αποκλείοντας κατά σειρά Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε διπλούς αγώνες. Παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Ακης Μάντζιος για να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του και να δώσει χρόνο σε άλλους με μικρότερη συμμετοχή, η Λαμία είχε τον τρόπο να κερδίσει χωρίς να ιδρώσει, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια από τις 2-3 πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 το τελευταίο δίμηνο.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις. Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς μεγάλο ρίσκο και πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα παρά την επίθεσή τους, με καλύτερη στιγμή την ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Ριζογιάννη στο 42΄.

Η Λαμία κατάφερε να σκοράρει με τον Ρόμανιτς στο 51΄ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μπαχανάκ και μετά δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Τα Τρίκαλα πίεσαν λίγο περισσότερο, είχαν ορισμένες επικίνδυνες επιθέσεις, αλλά τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία τους την δημιούργησαν στις καθυστερήσεις με τον Ντόση, και την έχασαν.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74΄ Πελάεφ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67΄ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78΄ Παπαγεωργίου). 

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Μπουλούλης (62΄ Δημούτσος), Ανάκογλου (46΄ Καραμάνος), Σάλιακας (82΄ Βλαχομήτρος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή