Παίζει ο Χένρικσεν στο Καυταντζόγλειο

Παίζει ο Χένρικσεν στο Καυταντζόγλειο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ρενέ Χένρικσεν ξάφνιασε ευχάριστα χθες τους γιατρούς και τον προπονητή του Παναθηναϊκού. H σοβαρότητα του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Πόρτο ήταν τέτοια, που σχεδόν όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει ν’ αγωνισθεί στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. O Δανός όμως διέψευσε τις δυσοίωνες προβλέψεις. Χθες το πρωί μίλησε με τον Κυράστα και του είπε ότι νιώθει πολύ καλύτερα, οπότε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έχει πολλές ελπίδες να παίξει. Αυτό θα φανεί οριστικά σήμερα το απόγευμα, στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη. Πρόβλημα τραυματισμού (πολύ πιο ελαφρύ) ξεπέρασε και ο Σεϊταρίδης, που θα είναι κι αυτός στη διάθεση του προπονητή του, σε αντίθεση με τον Σόουζα, ο οποίος εξακολουθεί να πονά στα πλευρά και αποκλείστηκε από την αποστολή, μαζί με τους Γκαλέτο, Σαπάνη, Δάρλα και Μπαρτζώκα.

Το παιχνίδι του Καυταντζογλείου είναι κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, που θέλει μόνο νίκη για να μη χάσει κι άλλο έδαφος. Τέσσερις βαθμούς πίσω από την AEK και τρεις από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» δεν έχουν κανένα περιθώριο και ο Κυράστας πολύ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να ανακατέψει πάλι την τράπουλα, όπως συνηθίζει να κάνει σε περιόδους Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν πρόκειται να προφυλάξει κανέναν, γιατί γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση αποτυχίας αύριο, απώλειες στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα σημάνουν ουσιαστικά την απώλεια του τίτλου…

Β Περισσότερους από 2.000 οπαδούς του περιμένει στο Καυταντζόγλειο ο Παναθηναϊκός, αρκεί να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή