Προπόνηση με Ντιναμό έκανε ο Ολυμπιακός

Προπόνηση με Ντιναμό έκανε ο Ολυμπιακός

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν μια ομάδα έρχεται στην Αθήνα από το Κίεβο με… πούλμαν, φυσικά δείχνει ότι δεν πιστεύει πως μπορεί να έχει την παραμικρή πιθανότητα διεκδίκησης της πρόκρισης στους προημιτελικούς του κυπέλλου πρωταθλητριών στο πόλο. Ετσι, η Ντιναμό Κιέβου είχε τ’ όνομα, αλλά ο Ολυμπιακός τη χάρη, που, χθες, στον Πειραιά, την συνέτριψε με 12-5 (3-2, 4-0, 4-3, 1-0), κάνοντας μια καλή προπόνηση, εν όψει του σημερινού αγώνα (20.00) με την άλλη Ντιναμό, την ισχυρή, αυτή της Μόσχας, και του αυριανού, με την ισπανική Μπαρθελονέτα.

Αυτό επεσήμανε, άλλωστε και ο καταπληκτικός χθες Σάκης Πλατανίτης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πιέσθηκε, αλλά προπονήθηκε για τους δύσκολους αγώνες. Περισσότερο υπολογίζει την Ντιναμό Μόσχας, η οποία, όπως έδειξε χθες, στον αγώνα με την Μπαρθελονέτα, είναι -κατά τον διεθνή φουνταριστό του Ολυμπιακού- πιο ισχυρή.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους Δεληγιάννη, Βλοντάκη, Καλακόνα 1, Χατζηθεοδώρου 3, Ψύχο 2, Χατζή, Θωμάκο 3 (Πλατανίτη 3, Κραβαρίτη, Μαρούλη, Λάππα, Αλ. Γιαννιώτη). Τα γκολ των Ουκρανών σημείωσαν οι Σκουράτοφ 2, Ιλ. Ολχοβικ, Κολέσνικοφ, Σβεντόφ.

Η Ντιναμό Μόσχας νίκησε την Μπαρθελονέτα 10-8 (2-2, 3-1, 1-3, 4-2), χάρη σε πέντε τέρματα του γνωστού μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα Ντιμίτρι Απανάσενκα. Τα υπόλοιπα γκολ των Ρώσων (με τους οποίους αγωνίσθηκε και ο παλαιός παίκτης του Εθνικού Σεργκέι Ραντιόνοφ) πέτυχαν οι Ζάιτσεφ 2, Ζιλαγίεφ, Σλατβίτσκι και Αξένοφ και της Μπαρθελονέτα οι Ντ. Μόρο 2, Λετίκα 2, Ντίας 2, I. Μόρο, Μαρτίν.

Του παιχνιδιού Ολυμπιακός – Ντιναμό Μόσχας θα προηγηθεί (18.30) ο αγώνας Ντιναμό Κιέβου – Μπαρθελονέτα.

Η Βουλιαγμένη (κυπελλούχων) παίζει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και η Ντιναμό Βουκουρεστίου με την ιρλανδική Γκίνες. Στο Τρόπαιο ΛΕΝ, ο Παναθηναϊκός στο Σπλιτ (Κροατία) αντιμετωπίζει την ιταλική Ρέκο. Συναντώνται, επίσης, Ποσκ Σπλιτ – Παρτιζάν Βελιγραδίου. Για την ίδια διοργάνωση, στο Χαμ (Γερμανία) ο Εθνικός παίζει με την ουγγρική Φερεντσβάρος, ενώ η Χαμ αγωνίζεται με την κροατική Πριμόργιε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή