ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΛΗ:

Μόνο η Πουμπουρίδου (51κ.) μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο στα παγκόσμια πρωταθλήματα ελευθέρας πάλης, που γίνονται στη Σόφια. Χθες, πέτυχε μια νίκη και συνεχίζει σήμερα. H Παπαβασιλείου (46κ.), με δύο νίκες, μία ήττα, κατετάγη 6η, ενώ αποκλείσθηκαν οι Ζυγούρη (62κ.) και Τσιμπανάκου (56κ.). Εκτός διεκδίκησης μεταλλίων ετέθησαν οι Καρντάνοφ (54κ.) και Αρ. Αλεξανδρίδης (63κ.), που προχθές είχαν πετύχει από δύο νίκες, αλλά χθες έχασαν κι έμειναν 2οι στον όμιλό τους, και ο Κεμερίδης (69κ.) με δύο νίκες, μία ήττα. Αποκλείσθηκαν και οι Αμπατζής (130κ.), Πολυανίδης (76κ.), Λ. Λοϊζίδης (85κ.) και Ιακωβίδης (58κ.).

ΤΕΝΙΣ:

Την 5η θέση θα διεκδικήσει η εθνική μας ομάδα γυναικών στον τελευταίο της αγώνα, από τη διοργανώτρια Τσεχία, στη μεγάλη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:

«Κατεστημένο είναι για τη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτη διαπλοκή», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, κατά την ομιλία του στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας.

ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ:

Αρχίζουν σήμερα στο «Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος» (Δάφνη, 10.00) οι 1οι Βαλκανικοί αγώνες εφήβων νεανίδων με τις κατηγορίες 55, 59, 63, 68, 78κ. εφήβων και 42, 44, 46, 68, +68κ. νεανίδων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ:

Οι Κοκκαλάνης, Φράγκος, Καραγιώργος, Γιάκας, Πράπας, Πετρόπουλος θα μετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Μιστράλ» εφήβων (Ταϊλάνδη, 29/11-5/12). Αγώνες για το «ράνκινγκ λιστ» διεξάγονται σε Καλαμάκι, Τζιτζιφιές, Πειραιά και Λούτσα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: O αγώνας Πανελευσινιακός-Κασσάνδρα, για την 8η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

Δώδεκα νίκες χρειάζονται οι ομάδες της Ολλανδίας για να προσπεράσουν την Ελλάδα, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ με 33.616 βαθμούς. Οι Ολλανδοί είναι 7οι με 29.832.

EOE: Δωρεάν υγειονομική περίθαλψη θα παρέχει το νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» στις αθλήτριες των εθνικών ομάδων όλων των αθλημάτων, κατά την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΑΓΓΛΙΑ:

Η Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την 1η Δεκεμβρίου απεργία.

ΣΑΒΕΦΣΚΙ:

Νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσσού θα είναι ο Σκοπιανός παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

ΜΠΕΣΤ:

Ο Τζορτζ Μπεστ νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Κύπρου. O Ιρλανδός παλαιός ποδοσφαιριστής, που το 1968 είχε ανακηρυχθεί ο κορυφαίος της Ευρώπης, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, λόγω κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή