Με τόλμη και… γοητεία για πρόκριση

Με τόλμη και… γοητεία για πρόκριση

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα επιδιώξει να βάλει αύριο η εθνική γυναικών, η οποία θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν (14.00, Μπακού). Στο ελληνικό στρατόπεδο πνέει άνεμος αισιοδοξίας. «H ομάδα αυτήν τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μετά τα παιχνίδια στο τουρνουά της Κοζάνης η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Χρειάζεται πάντως και άλλη δουλειά. Στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο», υπογράμμισε η αρχηγός της εθνικής, Γρηγορία Γκόλια, για να συμπληρώσει η Τασούλα Βαλασίδου: «Υπάρχει όρεξη. H ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό της».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεξάντρ Αμπιλόκοφ θα βασιστεί στις: Νικόλη, Χαλκίδου, Δωροθέου, Γκαγκάνα, Βαλασίδου, Τέτου, Ποιμενίδου, Γιούπη, Φωτιάδου, Γκόλια, Καραντώνη, Βέμη, Πάτσιου, Ψαθά, Γκουσγκούνη και Σκάρα.

Εν τω μεταξύ, για την 9η αγωνιστική της A1 ανδρών θα διεξαχθούν σήμερα οι συναντήσεις: 15.30: Πανελλήνιος – Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων. 18.00: Φίλιππος – Αθηναϊκός, Αρχέλαος Κατ. – Αρης Νικ., Κιλκίς – Βριλήσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή