Κύπελλο: Στα προημιτελικά Ατρόμητος και Αρης

Κύπελλο: Στα προημιτελικά Ατρόμητος και Αρης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από το να πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή έφτασε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι, αλλά οι γηπεδούχοι έχοντας ως «μαξιλαράκι» το 3-0 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Ολα ήταν ιδανικά για τον Ατρόμητο, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, καθώς το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία.

Οι παίκτες του Βόλου όμως είχαν άλλη άποψη και μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν αυτό που φαινομενικά έμοιαζε αδύνατο. Ετσι μόλις στο 13ο λεπτό ο  Γκουαροτσένα από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (πέναλτι) στο 23ο λεπτό έκανε το 2-0, μετατρέποντας σε θρίλερ τη συνέχεια του αγώνα, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ατρόμητος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 21΄ εξαιτίας της αποβολής του Καχίλα στο 21΄.

Στη συνέχεια ο Βόλος προσπάθησε για το γκολ που θα πήγαινε το ματς στην παράταση, όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να αμυνθεί εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι και ο Βόλος έμεινε αρχικά με δέκα –στο 71΄ αποβλήθηκε ο Μπελογιάννης– και αργότερα με εννέα παίκτες, καθώς αποχώρησε με 2η κίτρινη και ο σκόρερ Γκουαροτσένα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, με τον Βόσνιο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Στο άλλο χθεσινό ματς, ο Αρης αν και αιφνιδιάστηκε από την Ξάνθη έφτασε δίκαια στην ανατροπή με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη του και στα «Πηγάδια» με 1-0 πήρε την πρόκριση για την 8άδα του Κυπέλλου.

Οι «ακρίτες» άνοιξαν το σκορ στο 22΄ με τον Φοσέ. Ο Αρης στο φινάλε του ημιχρόνου ισοφάρισε με τον Σάσα και ο Ιντέγε στο 60΄ σφράγισε την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή