Ανοικτοί λογαριασμοί για ΑΕΚ και Αστέρα

Ανοικτοί λογαριασμοί για ΑΕΚ και Αστέρα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφυγε με το 1-1 από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου, χωρίς όμως να έχει κριθεί κάτι.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το να πάρουν αυτοί τη νίκη, όμως ο Μπαράλες, που την περασμένη Κυριακή ευστόχησε δύο φορές από τα έντεκα βήματα, χθες έστειλε την μπάλα… εκτός γηπέδου, σπαταλώντας έτσι στο 69΄ τη μεγαλύτερη ευκαιρία των Αρκάδων. 

Η Ενωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Αλμπάνη και Βέρντε και πίεσε για να πετύχει πρώτη γκολ. Ομως, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας στο 20ό λεπτό δημιούργησε υποδειγματική αντεπίθεση, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα πανέμορφο τέρμα από τον Κρέσπι, που με εναέριο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Τσιντώντα για το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά η εικόνα δεν άλλαξε και η ΑΕΚ, έφτασε τελικά σε αυτό που άξιζε, όταν στο 30ό λεπτό, ο Μουνάφο ανέτρεψε τον Λόπες εντός περιοχής και ο Ολιβέιρα δεν αστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι, κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας βγήκε και αυτός στην επίθεση, έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Μάλιστα, στο 69ο λεπτό, η ομάδα της Τρίπολης κέρδισε και αυτή με τη σειρά της πέναλτι, αλλά ο Μπαράλες αστόχησε απελπιστικά. 

Η τελευταία καλή φάση ανήκε στην ΑΕΚ, αλλά ο Βέρντε από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μ. Ράσταβατς, 4-4-1-1): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σίτο (55΄ Χαουρέγκι), Ριέρα (62΄ Φερνάντεθ), Κρέσπι (83΄ Μπόρχα), Μπαράλες.

AΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας, Παουλίνιο (82΄ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε, Αλμπάνης (71΄ Σβάρνας), Ολιβέιρα (80΄ Κλωναρίδης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή