ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΓΙΝΕ το κακό με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αντί να τα βάλουν από τον πρόεδρό τους έως… τον φροντιστή, βρίζουν τους δημοσιογράφους. Λες και έφταιξαν αυτοί για την αποβολή του Ζε Ελίας, για το ότι ο Ρόμπερτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον… πεσμένο Μπούτσεκ και για το ότι ο Ουακίλι πέρασε σαν να ήταν μαρμαρωμένοι τους αμυντικούς της ομάδας.

ΒΛΕΠΕΤΕ, όμως, ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει το αλάθητο του Πάπα. Σίγουρα έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Ομως, πολλές φορές η δύναμη του ενός τυφλώνει. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει πάθει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δεν θέλει να δει την πραγματικότητα.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ μεταγραφές ξένων είναι αποτυχία. H επιλογή του Λεμονή λάθος, αφού ούτε την εμπειρία έχει ούτε και τη δύναμη να επιβάλει την πειθαρχία στην ομάδα, διαθέτει.

ΚΙ ΟΜΩΣ. O κ. Κόκκαλης επιμένει στις επιλογές του με τον εγωισμό που διακρίνει όσους έχουν πετύχει να φτάσουν στην κορυφή. Δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι έχουν πάρει κάποιες λανθασμένες αποφάσεις.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, όμως, μάς έχει διδάξει ότι όλες οι μεγάλες αυτοκρατορίες αυτοκαταστράφηκαν. Από τον εγωισμό των αυτοκρατόρων τους, όταν ένοιωσαν ότι είναι οι κυρίαρχοι του Κόσμου.

ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ για τον ΠΑΟΚ του Μπάγεβιτς. O προπονητής που εκδιώχθηκε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τις φίρμες. Δηλαδή, τι θέλει ο πρόεδρος της ομάδας. Να έχει παίκτες φίρμες και να είναι «καφενείο» ή ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ εκδιώχθηκε από τον Ουμπιακό για να αδειάσει μία θέση ξένου και να έρθει ο Ρόμπερτς. Είδαμε τον Λουτσιάνο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόβεν. Και τον Ρόμπερτς στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Αν τον… είδαμε.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ περιμένει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ για να ξεκινήσει αγώνα κατά των αποφάσεων των προέδρων να απαγορεύουν τις δηλώσεις των παικτών προς τα MME. Οποιος τολμήσει ας την κάνει. Αν δεν υπάρξει κανείς, τότε ας παραδεχθούν ότι δεν είναι ελεύθεροι πολίτες στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Γ.Κ.Κ.

ΤΟΥΣ αθλητές που κατέκτησαν διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ θα τιμήσει τη Δευτέρα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Από τη διοργάνωση έχουν περάσει περισσότεροι από 13 μήνες. Γιατί η EOE δεν περίμενε και τους Ολυμπιακούς του 2004 να τους τιμήσει όλους μαζί; Το… δύο σε ένα θα συνέφερε και οικονομικά…

Σπυρ. Σπαν.

ΟΤΑεκφράσαμε τις αμφιβολίες μας στον κ. Γ. Φλωρίδη, σχετικά με το αν θα είναι έτοιμα στα τέλη Απριλίου τα γυμναστήρια στον Αγιο Κοσμά, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού μάς διαβεβαίωσε ότι θα είναι. Ηδη, προχθές, ο διάδοχός του, κ. I. Κουράκης είπε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια το προπονητήριο του στίβου να ετοιμαστεί έως τον Αύγουστο. Φανταζόμαστε ότι εννοεί τον Αύγουστο του 2002…

ΔΕΑΝΕΧΕΤΑΙ την κριτική η EOE. Ετσι, επειδή την άνοιξη, με την ευκαιρία των διασυλλογικών αγώνων, προβλήθηκε πολύ η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», κάποιοι στην Επιτροπή ενοχλήθηκαν και αποφάσισαν να μη ξαναπαραχωρηθεί το στάδιο για αγώνες. Προφανώς, νόμισαν ότι πρόκειται για το σπίτι τους…

Ν. A. ΚΩΝ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι Γάλλοι και προτείνουν τον Ολιζαντέμπε, από τον ΠΑΟ, για τη «χρυσή μπάλα». Καλά ρε παιδιά, ο Κωνσταντίνου μήπως παίζει σε άλλη ομάδα;

ΠΑΠ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή