Australian Open: Εδιωξαν Ελληνες από αγώνα της Σάκαρη για «οπαδική» συμπεριφορά

Australian Open: Εδιωξαν Ελληνες από αγώνα της Σάκαρη για «οπαδική» συμπεριφορά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι εκδιώχθηκαν από το Australian Open, μετά τη νίκη της Μαρίας Σακκάρη επί της Νάο Χιμπίνο, όπως ανέφερε η Herald Sun.

Οι φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν για ρατσισμό, λόγω της εκδίωξής τους από το Melbourne Park, ενώ η αστυνομία της Βικτώριας επιβεβαίωσε ότι μια ομάδα μεταξύ 15 και 20 ανδρών αποβλήθηκε (στις 6:05 μ.μ ώρα τοπική), εξ΄ αιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς. 

Παράλληλα, βίντεο  κατέγραψε τους Ελληνες φιλάθλους έξω από το γήπεδο να φωνάζουν και συνθήματα κατά της αστυνομίας.

Λίγες ημέρες πριν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε… θυμίσει στους Ελληνες φιλάθλους ότι παρακολουθούν αγώνα τένις και όχι ποδοσφαίρου, καλώντας τους να «μετριάσουν» τη συμπεριφορά τους.

Μετά την επικράτηση της με 7-6(4), 6-4, επί της  της 25χρονης Νάο Χιμπίνο (Νο 104) από την Ιαπωνία, η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης,  προκρίθηκε στον 3ο γύρο του  Australian Open της Μελβούρνης  αλλά δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση της:

«Ηταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, είχε πάρα πολύ αέρα. Δεν έπαιξα καλά, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θα παίξεις καλά και θα κερδίσεις κι αυτό είναι κάτι που μου 'χε πει ο (σ.σ. παλιός προπονητής της) Τόμας Γιόχανσον. Μου είχε πει δεν έχει σημασία πως κερδίζεις, σημασία έχει μετά το ματς να έρθει το W, για τη νικήτρια, δίπλα από το όνομά σου και πολλές φορές θα είναι άσχημο, αλλά θα κερδίσεις», τόνισε η Σάκκαρη. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή