Χορταστικός ο ΠΑΟ 3-0 τον Ατρόμητο

Χορταστικός ο ΠΑΟ 3-0 τον Ατρόμητο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν να μην πάρει φόρα ο Παναθηναϊκός! Τώρα που πήρε, πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, σκοράρει… κατά ριπάς και κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα, όταν μερικές εβδομάδες νωρίτερα πολλοί πίστευαν ότι θα ξεπέσει στα πλέι άουτ. Θύμα του αυτή τη φορά ήταν ο Ατρόμητος. Οι «πράσινοι» τον έπαιξαν σα τη γάτα με το ποντίκι και τον  νίκησαν εύκολα 3-0, σκορ που μοιάζει φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα.

Η μεταμόρφωση μιας ομάδας που μέχρι πρότινος έβρισκε δίκτυα μόνο από τη βούλα του πέναλτι, είναι εντυπωσιακή. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του όταν πριν από δέκα μέρες δεν είχε πετύχει δεύτερη στη σειρά, παίζοντας θεαματικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου, είναι σε εξαιρετική φόρμα και δείχνει ικανός για ένα εντυπωσιακό φίνις. Εν μέσω ενός μπαράζ χαμένων ευκαιριών, σκόρερ ήταν οι Κουρμπέλης στο 4΄, Σένκεφελντ στο 67΄ και Περέα στο 67΄, με τον Μακέντα να σκοράρει κι αυτός στο 28΄ αλλά το γκολ του να μη μετράει λόγω χρήσης του VAR για (πολύ αυστηρό) επιθετικό φάουλ του Ινσούα. Το ίδιο υπερβολική ήταν η απόφαση του διαιτητή Κουμπαράκη να αποβάλει, πάλι με χρήση VAR, τον Κυβρακίδη στο 31΄.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46΄ Νάγκι), Ζαχίντ (68΄ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70΄ Κολοβός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46΄ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73΄ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42΄ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος.

• «Πράσινος» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 είναι ο Γιασίν Αγιούμπ. Ο 25χρονος Ολλανδός μέσος με μαροκινή καταγωγή πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, μετά τη Φέγενορντ.

• Ο 29χρονος σκόρερ Καρλίτος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αλλά για το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή