Μισή… χαρά λόγω Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Μισή… χαρά λόγω Σεμέδο στον Ολυμπιακό

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δημιουργό τον Ελ Αραμπί και σκόρερ τον Καμαρά, ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το «Γεντί Κουλέ» νικώντας με 1-0 τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι από το οποίο κρατάει μόνο το τελικό αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή απόδοση, παρ’ όλα αυτά στο κακό τους ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη. Ηταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ελ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον Γιαννούλη, πάσαρε στον Καμαρά και αυτός την έστειλε στα δίχτυα του Σωτηρίου, βγάζοντας από το αδιέξοδο την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ είχε και αυτός τις δικές του καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την εικόνα του Ολυμπιακού, ώστε να πετύχαινε αυτός πρώτος το γκολ, που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπα και τον Ελ Αραμπί για να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα του έδιωχνε το άγχος.

Ομως, τη νίκη των «ερυθρολεύκων» σκίασε η αποβολή του Σεμέδο μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Σεμέδο έσπρωξε ένα «ball boy» στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα και στη συνέχεια προκλήθηκε επεισόδιο με τον Φερέιρα που του ζήτησε τον λόγο. Μέσω του VAR, ο διαιτητής Μανούχος, έδειξε κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού, η οποία ήταν η δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος στόπερ χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φάση, καθώς όπως είπε δεν την είχε δει, ενώ για το παιχνίδι τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Ετσι κερδίζονται όμως τα πρωταθλήματα. Πρέπει να συνεχίσεις να το παλεύεις μέχρι τέλους και να κερδίζεις».

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Στάικος (74΄ Φερέιρα Σόουζα), Μεγιάδο, Σεμέντο, Βαζ (86΄ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Φιγκεϊρέδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (76΄ Σουντανί), Ελ Αραμπί, Μασούρας (69΄ Λοβέρα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή