Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στον Βόλο

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στον Βόλο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα πιο εύκολα φετινά της απογεύματα πέρασε χθες στον Βόλο η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του τοπικού ΝΠΣ, με 3-1. Η Ενωση πραγματοποίησε –ίσως– την πιο καλή της εμφάνιση επί ημερών Καρέρα στον πάγκο της και πλέον στρέφει με ηρεμία την προσοχή της στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η Ενωση επέστρεψε στο γήπεδο όπου πριν από μερικά χρόνια είχε ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, αποφασισμένη να τελειώσει από νωρίς τη δουλειά που είχε κάνει, κάτι που το πέτυχε τελικά στον απόλυτο βαθμό. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Οικονόμου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25΄ ο Αλμπάνης με σουτ έκανε το 2-0, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την αντεπίθεση της ομάδας του. Ο Κλωναρίδης στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (52΄), έκανε το 3-0 με προβολή έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Λόπες. Ο Γκουαροτσένα διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό το τελικό 3-1, μειώνοντας για τον Βόλο.

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Ντάμιαν Σιμάνσκι με τη φανέλα της Ενωσης, καθώς είχε συμμετοχή στο παιχνίδι, βοηθώντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μάλιστα, στον Πολωνό επιθετικό στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Μάσιμο Καρέρα, τονίζοντας ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του, ενώ για τη συνολική απόδοση της ομάδας του, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι σε κάθε ματς παρουσιάζεται καλύτερη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον ίδιο. Τέλος, αναφερόμενος στον Ολιβέιρα, επεσήμανε ότι η μη χρησιμοποίησή του έχει να κάνει με το ντέρμπι που ακολουθεί και όχι με πιθανή μεταγραφή του. 

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμουρό (26΄ Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι (66΄ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Ζοάο (46΄ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (81΄ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι (79΄ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61΄ Ντέλετιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή