Ενα θρίλερ με υπογραφή Ντάουντα και Ουάρντα

Ενα θρίλερ με υπογραφή Ντάουντα και Ουάρντα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ειρωνεία που γεννά το ποδόσφαιρο έδωσε στον Ντάουντα την ευκαιρία να πάρει γλυκιά «εκδίκηση» για την αποπομπή του από τη Λάρισα, αλλά η χαρά του έμεινε μισή από τα δύο πέναλτι που παραχώρησε στην ΑΕΛ ο Παναιτωλικός στο τελευταίο 15λεπτο και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Ο Νιγηριανός επιθετικός εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος πριν από μία εβδομάδα από τους «βυσσινί», πήγε στο Αγρίνιο και πρόλαβε να σκοράρει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, τα δύο εκ των οποίων χθες στο γήπεδο της πρώην ομάδας του!

Με τα δύο γκολ του στο 28΄ και το 63΄, οι φιλοξενούμενοι αγκάλιασαν τη νίκη, αλλά οι αμυντικοί τους παραχώρησαν δύο επιπόλαια πέναλτι στη Λάρισα, τα οποία αξιοποίησε ο (πρώην παίκτης του Παναιτωλικού!) Ουάρντα στο 79΄ και το 86΄. Παρά το διπλό σοκ και την αποβολή του Τσιγγάρα στο 89΄, οι Αγρινιώτες έσωσαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΑΡΙΣΑ:  Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ, Κάτσε (46΄ Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (75΄ Αλί Γκαζάλ), Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (62΄ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τζανακάκης (78΄ Ντουάρτε), Μααρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Σιένστεντ, Τσιγγάρας, Ντίας, Αλβαρεζ (88΄ Ντάλσιο), Ρόσα, Ντάουντα (80΄ Μπαΐροβιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή