Το Παρίσι υποδέχεται τον Αντετοκούνμπο

Το Παρίσι υποδέχεται τον Αντετοκούνμπο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ΝΒΑ Paris Game μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Σάρλοτ Χόρνετς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες, καθώς Ευρωπαίοι φίλαθλοι του ΝΒΑ αναμένεται να συρρεύσουν και να παρακολουθήσουν σήμερα το βράδυ (22.00) από κοντά τον 25χρονο Ελληνα σούπερ σταρ. Υστερα από εννέα χρόνια αγώνων στο Λονδίνο, το ΝΒΑ αποφάσισε να «μετακομίσει» στο Παρίσι.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η «Πόλη του Φωτός» φιλοξενεί επίσημο αγώνα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ και η 92η φορά που μία αναμέτρηση του ΝΒΑ πραγματοποιείται στην Ευρώπη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες, ενώ αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του «Accor Hotels Arena», όπως ο Νεϊμάρ που δημοσίευσε ένα video στα social media δηλώνοντας: «Γεια σας. Ακουσα ότι ο Γιάννης και οι Μπακς έρχονται στο Παρίσι. Ελπίζω να το απολαύσουν. Θα σας δω στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για το αν θεωρεί τον εαυτό του πρεσβευτή της παγκοσμιοποίησης του μπάσκετ και απάντησε: «Σίγουρα έχω κι εγώ τον ρόλο μου, αλλά άλλοι μεγάλοι άνοιξαν τα σύνορα του NBA πριν από εμένα, όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Τόνι Πάρκερ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Πάου Γκασόλ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή