Στο στόχαστρο των Αρχών της Μελβούρνης οι Ελληνες

Στο στόχαστρο των Αρχών της Μελβούρνης οι Ελληνες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών της Μελβούρνης αλλά και των διοργανωτών του Αυστραλιανού Οπεν έχουν μπει φίλαθλοι από το ελληνικό κλαμπ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης σκέφτονται να τοποθετήσουν ελληνόφωνους άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας στους σημερινούς αγώνες των αθλητών μας ώστε εάν ακουστούν προσβλητικά συνθήματα να ληφθούν μέτρα.

Πριν από δύο ημέρες, η ιδιωτική αστυνομία του Αυστραλιανού Οπεν ζήτησε από, περίπου, 15 ομογενείς να φύγουν από τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη. Αυτό που φέρεται να προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των διοργανωτών ήταν οι σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας. «Ο ιδιωτικός αστυνομικός μάς είχε στοχοποιήσει. Δεν μας προειδοποίησαν ποτέ. Φυσικά και μπορούσαμε να κρατάμε τις σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας. Αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους. Δεκαπέντε χρόνια παρακολουθούμε τους αγώνες, δίνουμε χρώμα και παλμό, και οι Ελληνες τενίστες μας αγαπούν» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, μέλη του «Fan Club Hellas».  

Στο μεταξύ, στους αγώνες στο διπλό η Μαρία Σάκκαρη με παρτενέρ την Αϊλα Τομλγιάνοβιτς ηττήθηκε με 5-7, 3-6. Σήμερα το πρωί (07.00), είχε προγραμματιστεί ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Μάντισον Κις για τον τρίτο γύρο. Στις 10.00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μίλος Ράονιτς για την πρόκριση στους «16».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή