Διορθωτική κίνηση από Εξαρχο

Διορθωτική κίνηση από Εξαρχο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για να λειτουργήσει με τρόπο αξιόπιστο το ποδόσφαιρο πρέπει να εγκαταλείψει την πελατειακή φιλοσοφία η ΕΠΟ. Πάντως το νυν Δ.Σ. δεν είναι αξιόπιστο», υποστήριξε ο γενικός γραμματαές Αθλητισμού, Νίκος Εξαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, «Αθλητική Φωνή», αλλάζοντας (προσωρινά) τον χάρτη στις αγαστές σχέσεις (μετά την απομάκρυνση του Βίκτωρα Μητρόπουλου) Πολιτείας -ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Προσωρινά, γιατί με χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Εξαρχος προσπάθησε να… επουλώσει τις πληγές που ο ίδιος άνοιξε, λέγοντας απλώς πως… υπάρχει μία τάση υπερβολής σε όσα είπε.

Θα ήθελε δε, τη διοίκηση να μην τη στηρίζουν (όπως τώρα) 24 ή 25 ή 32 Ενώσεις, αλλά σχεδόν το σύνολο των 52 Ενώσεων. Και εδώ έγκειται το πρόβλημα της αναξιοπιστίας στο οποίο αναφέρθηκε. «H έννοια της αναξιοπιστίας έχει να κάνει με την αναντιστοιχία των αριθμών και όχι με τα πρόσωπα και με τις θέσεις που έχουν στην ομοσπονδία», κατέληξε.

Οι διευκρινιστικές δηλώσεις του γέμισαν ικανοποίηση τη διοίκηση της ΕΠΟ. «Είναι στη σωστή κατεύθυνση», τονίστηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία.

Β Εφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ άσκησε χθες ο Ολυμπιακός, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή με την οποία ο Ζε Ελίας τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών. H υπόθεση θα εκδικασθεί αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή