Εσπασε την παράδοση ο ΠΑΟ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… πέτρινα χρόνια φαίνεται ότι τελείωσαν για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» επικράτησε ύστερα από δέκα χρόνια, εκτός έδρας, της Ορεστιάδας (3-2) και με ανανεωμένο το ηθικό υποδέχεται αύριο τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος (19.00, Χαλκίδα) σε αγώνα νοκ άουτ.

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-2. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος αγωνίστηκε με πάθος εναντίον της παλιάς του ομάδας: «Δεν νίκησε ο Ολυμπιακός, εμείς χάσαμε. Οι αντίπαλοί μας είχαν παιδικό σερβίς», δήλωσε ο αθλητής, εμφανώς πικραμένος που η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δεν τον κράτησε στον Πειραιά. O Αρης νίκησε στην Κρήτη το Ρέθυμνο 3-1, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Φρέντι Μπρουκς, που γύρισε προς τον πάγκο της γηπεδούχου και κατέβασε το… σορτσάκι του. O παίκτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν το έκανε επίτηδες, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έως και δύο μήνες. Τα άλλα αποτελέσματα: Ολυμπιάδα – AEK 1-3, Πανελλήνιος – Νίκαια 3-0, Ηρακλής – Ιωνικός ΝΦ 3-0. Βαθμολογία: Ολυμπιακός 23, Ηρακλής 20, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός 19, Ορεστιάδα 16, Αρης 15, Πανελλήνιος 12, Νίκαια 8, Ολυμπιάδα 7, Ρέθυμνο 1, Ιωνικός 0, AEK -5.

A1 Γυναικών (8η αγων.): ZAO- EA Λάρισας 3-2, Ηρακλής – Φιλαθλητικός 0-3, Παναθηναϊκός – Αρης 3-0, Καβάλα – Αίας Ευόσμου 1-3, Μαρκόπουλο – Βριλήσια 3-1, ΑΕΒΑΣ – Πανελλήνιος 1-3. Βαθμολογία: Φιλαθλητικός 20, Πανελλήνιος, ZAO19, Παναθηναϊκός 17, Μαρκόπουλο 16, Αίας 13, Βριλήσια 12, EA Λάρισας 11, Ηρακλής 8, Αρης 5, ΑΕΒΑΣ 3, Καβάλα 1.

Απροσδόκητα εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στα δύο τρίτα του αγώνα του στην Καισαριανή, έβαλε τις βάσεις μιας σημαντικής νίκης, έπεσε στο τελευταίο ημίωρο και έκανε πολλούς να διερωτηθούν γιατί δεν μπορεί να βγάλει σωστά τα ενενήντα λεπτά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή