ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 12.00: Ποδόσφαιρο: Μπάγερν – Μπόκα Τζούνιορς, NOVA. 21.45: Ρόμα – Πιατσέντσα, TEMPO. Νιούκαστλ – Ιπσουιτς. NBA: Σέλτικς – Χιτ, ΑLΡΗΑ.

ΠΑΟ: Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γιάννης Κυράστας για να «ξυπνήσει» τους παίκτες του από τον λήθαργο όπου πέφτουν στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. O προπονητής ανέλαβε και τις δικές του ευθύνες, αναγνωρίζοντας ότι το κυκλικό σύστημα που χρησιμοποιεί για να έχουν όλοι χρόνο συμμετοχής έχει αποδειχθεί τροχοπέδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εντονες διαμαρτυρίες και κατάθεση προσφυγής προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα του κυπέλλου με το Αιγάλεω.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: B΄ Εθνική: Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός 1-1, Πατραϊκός – Αθηναϊκός 0-1, Αγ. Νικόλαος – Πανηλειακός 0-0, Απόλλων – Προοδευτική 0-1, Γιάννινα – Απόλλων Καλ. 0-0, Χαλκηδόνα – Καλαμάτα 2-1, Ολυμπιακός B. – Καλλιθέα 2-4. Προηγούνται οι Απόλλων Καλ. και Προοδευτική με 15 β. Γ΄ Εθνική: Λάρισα – Κέρκυρα 0-0, Μαρκό – Φωστήρ 0-3, Κιλκισιακός – Τρίκαλα 2-1, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-0, Λεωνίδιο – Καβάλα 0-1. Προηγείται η Καβάλα με 17 β.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της εθνικής γυναικών μετά την ήττα με 24-27 από το Αζερμπαϊτζάν, που αφήνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αμύνταιο (17.00). A1 ανδρών: Πανελλήνιος – Λεωνίδας 23-21, Φίλιππος – Αθηναϊκός 39-23, Αρχέλαος – Αρης N. 29-25, Κιλκίς – Βριλήσια 37-22, ΑΣΕΔ – ΣΑΚΑ 23-11, ΠΑΟΚ – Ιωνικός 23-27.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ντίκι Σίμπκινς που έπαιξε πέρυσι στον Μακεδονικό, θα είναι ο δεύτερος ξένος παίκτης του Αμαρουσίου και χθες παρουσιάστηκε επίσημα από τον νέο προπονητή, Κώστα Πετρόπουλο.

ΠΑΟΚ: Από δύο έως τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Χρήστος Πασσαλής, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Αύριο το βράδυ, στη συνάντηση Μπατατούδη – Τετράτζε θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Γεωργιανού στην ομάδα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ: Η Ουρουγουάη είναι η 32η και τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002, επικρατώντας 3-0 της Αυστραλίας στο Μοντεβιδέο (0-1 πρώτος αγώνας).

ΡΙΒΑΛΝΤΟ: Με ποινή αποκλεισμού μέχρι 12 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Βραζιλιάνος, αφού στο βίντεο του αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο φαίνεται ότι γρονθοκοπεί εκτός φάσης τον Λακρούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή