Πανιώνιος: Απαιτούμε άρση της επιβληθείσας ποινής

Πανιώνιος: Απαιτούμε άρση της επιβληθείσας ποινής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευνοϊκή ρύθμιση και για τον ίδιο ζητεί από την κυβέρνηση ο Πανιώνιος, με αφορμή την απόφαση να αρθεί με τροπολογία η ποινή του υποβιβασμού για τα αδικήματα που κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η ιστορική ομάδα της Ν. Σμύρνης θεωρεί ότι θίγεται άμεσα και ζητεί την επιστροφή των έξι βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί λόγω της μη αδειοδότησής της. Τονίζει, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ανωτέρω απόφαση της κυβέρνησης καταστρατηγεί ευθέως την εισήγηση/πόρισμα του μοναδικού κατ’ αρχάς αρμοδίου δικαιοδοτικού οργάνου, της ΕΕΑ, που αφορά τη διαπίστωση τέλεσης παραβάσεων, από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αξίζει μνείας το γεγονός ότι σε άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ όπως στην περίπτωση της Κασσιόπης, Ηρακλή κ.λ.π., ο πέλεκυς έπεσε βαρύς. Ο νόμος δε, εφαρμόστηκε στο ακέραιο, χωρίς οποιουδήποτε είδους παρέμβαση και στη δική μας περίπτωση, που είχε μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα την επιβολή της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εμπλεκόμενων στην ανωτέρω υπόθεση ομάδων, οι οποίες ασκώντας πρωτοφανή πίεση δημοσίως απαιτούν την πλήρη καταστρατήγηση του νόμου και μη εφαρμογή αυτού. Σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτη η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και αφού η κυβέρνηση επικαλείται την ιστορικότητα των ομάδων της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, τότε απαιτούμε την άρση της επιβληθείσας ποινής στην ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή