Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ

Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τσεκούρι του… πολέμου είναι αποφασισμένοι να ξεθάψουν στον ΠΑΟΚ, έπειτα από τις εξελίξεις των δύο τελευταίων 24ώρων. Στον «Δικέφαλο» επιμένουν στην αρχική τους θέση, ότι δηλαδή με βάση την εκδίκαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ δεν στοιχειοθετείται η εισήγηση που ζητούσε τον υποβιβασμό τόσο του ίδιου όσο και της Ξάνθης, ενώ είναι δεδομένο ότι στην Τούμπα δεν αισθάνονται ικανοποίηση ούτε από την αλλαγή πλεύσης του Λ. Αυγενάκη με την κατάθεση χθες της νομοθετικής ρύθμισης. Και αυτό διότι θεωρούν ότι με αφορμή τη γνωμάτευση της ΕΕΑ, η συγκεκριμένη κίνηση του υφυπουργού Αθλητισμού «χαρίζει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αφαιρώντας (πιθανώς) βαθμούς που ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει εντός αγωνιστικών χώρων.

Ετσι, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, άσχετα με το τι θα ψηφίσει το μεσημέρι η Βουλή, ήδη προετοιμάζουν τα επόμενα βήματά τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η αλήθεια στην όλη υπόθεση θα λάμψει όταν αυτή θα εξεταστεί από κανονικούς δικαστές και όχι –όπως λένε–από διορισμένες επιτροπές, δηλώνοντας μάλιστα αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι και τα πολιτικά δικαστήρια. Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, η τοποθέτηση του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, που μέσω των social media τόνισε ότι το μόνο που θέλουν στον ΠΑΟΚ είναι δικαιοσύνη.

Χθες το απόγευμα, στη διάρκεια της γιορτής του ΠΣΑΠ, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Χρήστος Καρυπίδης, κατά τη βράβευσή του για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, είπε: «Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κ. Αυγενάκη που βρίσκεται εδώ. Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και όχι από τους πολιτικούς. Πιστέψτε με δίνουν σκληρές μάχες στις προπονήσεις και τους αγώνες και το δικαιούνται».

Την ίδια ώρα, τις αντιδράσεις τους αναμένεται να κλιμακώσουν και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήδη προανήγγειλαν την πρώτη τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα, την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, η «Θύρα 4», σε ανακοίνωση που εξέδωσε επιτέθηκε ονομαστικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και υπέδειξε ως αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Αμέτοχοι στη «μάχη» που αναμένεται να δώσει από δω και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν έμειναν ούτε η ΚΑΕ ούτε και ο Ερασιτέχνης, που μέσω ανακοινώσεών τους, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζουν ότι στόχος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ενώ μάλιστα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ απείλησε με αποχώρηση όλων των ομάδων του από τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Παράλληλα, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κάλεσε τους βουλευτές Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων σε συνάντηση το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο PAOK Sports Arena.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή