Καρλίτος: «Είμαι διαφορετικός επιθετικός από τους άλλους»

Καρλίτος: «Είμαι διαφορετικός επιθετικός από τους άλλους»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό. Είμαι ένας διαφορετικός επιθετικός από τους συνηθισμένους. Εχω μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι μου και μπορώ να κάνω πολλά. Σχεδόν τα πάντα!» είναι τα λόγια που διάλεξε ο Καρλίτος για να συστηθεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων, ανακοινώθηκε και ξεκίνησε προπονήσεις, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτή την περίοδο λόγω του ότι έχει ήδη αγωνιστεί στη Λέγκια Βαρσοβίας και στην Αλ Ουάχντα. Εχει εξαιρετική αίσθηση του γκολ και το μεγαλύτερο «παράσημό» του είναι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στην Πολωνία με τη Βίσλα Κρακοβίας, με 24 γκολ τη σεζόν 2017-18. Η απόκτησή του περιορίζει στο ελάχιστο την πιθανότητα να αποκτηθεί τώρα κι άλλος σέντερ φορ, παρότι δημοσίευμα από το Ιράν αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Περσέπολις, Αλί Αλιπούρ, ο οποίος είχε απασχολήσει το καλοκαίρι την ΑΕΚ. Δανεικός ώς τον Ιούνιο δόθηκε στην Μπολόνια ο Χρίστος Σέχου. Θα παίξει στην ομάδα Νέων κι αν ικανοποιήσει, θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του. Δανεικός ώς το καλοκαίρι δόθηκε και ο Γιοάν Μολό στην Ορλεάν, ομάδα Β΄ κατηγορίας Γαλλίας.

Βοτανικός τέλος;

«Η Βόρεια Ελλάδα βράζει… Πού να δείτε τι έχει να γίνει στη Νότια Ελλάδα, μόλις βγουν οι κοροϊδίες σας. Very soon. Κυβέρνηση Ολυμπιακού» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φωτογραφίζοντας εμπλοκή στο θέμα του Βοτανικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή