H μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

H μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι παραπάνω ήξερε ο Τάκης Λεμονής που προ ημερών έλεγε πως στις νίκες όλοι είναι μία οικογένεια, ενώ στις αποτυχίες έρχονται τα προβλήματα. Οταν μάλιστα η επιτυχία συνδυάζεται με αποτυχία του «αιωνίου» αντιπάλου, τότε οι… δεσμοί της οικογένειας γίνονται πιο στενοί. Κάπως έτσι είναι το κλίμα στον Πειραιά μετά το τρίποντο του Ολυμπιακού στην Καισαριανή και την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Καυταντζόγλειο», λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με τους «πράσινους», που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο OAKA (7 μ.μ.).

Απαντες στους πρωταθλητές θεωρούν πως έχουν τη μεγάλη ευκαιρία, κατακτώντας τη νίκη, να βγάλουν νωρίς – νωρίς εκτός τροχιάς τίτλου τον Παναθηναϊκό, δηλαδή τον (θεωρητικώς) βασικό τους αντίπαλο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι αν η τωρινή διαφορά των έξι βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες εκτοξευθεί στους εννέα, τότε το έργο της ομάδας του Γιάννη Κυράστα θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο στη συνέχεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια του ντέρμπι παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Το πρωί θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΑΕ με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και ακολούθως αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει όλα όσα δικαιούται. Με πρόχειρους υπολογισμούς, στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 40.000 θεατές.

Την ίδια ώρα, μειώνονται τα προβλήματα του Τάκη Λεμονή. O Δημήτρης Ελευθερόπουλος προπονήθηκε χθες δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο εγχειρισμένο δάχτυλό του και εκτός απίθανου απροόπτου θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Την Πέμπτη θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Οφορίκουε (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο). Αν εξαιρεθούν οι Ζε Ελίας, Βενετίδης, Χούτος και Αντζας, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Λεμονή. Από την προπόνηση απουσίασε ο Χόρχε Μπερμούδες, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Β Εφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ άσκησε χθες ο Ολυμπιακός, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή με την οποία ο Ζε Ελίας τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών. H υπόθεση θα εκδικασθεί αύριο.

Β Σε εστιατόριο του Μικρολίμανου θα δειπνήσει απόψε το ποδοσφαιρικό τμήμα, έπειτα από πρωτοβουλία του Κριστιάν Καρεμπέ, προκειμένου να… ξεπληρώσει την αργοπορία του σε μια προπόνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή