Στους δρόμους ο ΠΑΟΚ, μηνύει μέλη της ΕΕΑ

Στους δρόμους ο ΠΑΟΚ, μηνύει μέλη της ΕΕΑ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμάκωση της έντασης και όχι αποφόρτιση προκάλεσε η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, με την οποία άλλαξαν οι ποινές για τα αδικήματα που κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράστηκε αρνητικά και με ανακοίνωσή της προανήγγειλε μία σειρά δικαστικών αγώνων, ενώ καλεί τον κόσμο της σε συλλαλητήριο: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας θα είχαν ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε. Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση. Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δεν μας χρειάζεται. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Η δικαστική εξέλιξη περιλαμβάνει μηνύσεις και αγωγές του ΠΑΟΚ κατά τριών μελών της ΕΕΑ με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, όπως και κατάθεση αιτήματος για άρση του απορρήτου όλων των τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της επιτροπής το τελευταίο δίμηνο.

Στο στόχαστρο παραμένει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, για τον οποίο τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ ότι «παραδέχεται δημοσίως και γραπτώς την ενοχή του για την παράνομη συσταθείσα επιτροπή».

Με άλλη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί άμεσα το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ, τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ».

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κάλεσε για σήμερα τον κόσμο της ομάδας σε «ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18.00 στην Καμάρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή