Ειρηνική διαμαρτυρία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Καμάρα

Ειρηνική διαμαρτυρία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Καμάρα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ογκώδες αλλά ειρηνικό συλλαλητήριο που παρέλυσε για περισσότερο από τρεις ώρες το κέντρο της Θεσσαλονίκης, κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις του ΠΑΟΚ για την επαπειλούμενη τιμωρία του μετά την καταδικαστική εισήγηση της ΕΕΑ. Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του πρωταθλητή συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην Καμάρα και περίπου στις 19.00 ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κάτω από δρακόντεια, αλλά διακριτικά, μέτρα ασφαλείας. Δεν χρειάστηκε τελικά καμία επέμβασή της Αστυνομίας, καθώς οι διαδηλωτές απέφυγαν τις ακρότητες και περιορίστηκαν μόνο σε συνθήματα αποδοκιμασίας.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει με νέα ανακοίνωσή της ολομέτωπη επίθεση στα μέλη της ΕΕΑ και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη: «Μια ακόμη μέρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου και φυσικά καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με ποιες συνθήκες και νομικά (sic) επιχειρήματα εισηγήθηκαν τα παρανόμως ορισθέντα μέλη της Αυγενάκειας Επιτροπής, τα οποία τις τελευταίες ώρες αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, κάτι που παρουσιάζει και το πραγματικό ύφος της Επιτροπής. Για όλες τις ακριτομυθίες τους και τον τρόπο που εισηγήθηκαν θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού όσα ειπώθηκαν ενισχύουν την καταγγελία μας ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών. Μετά την ενοχική παραίτηση Μπραουδάκη, περιμένουμε και τις παραιτήσεις των συμμοριτών Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη (ακρογωνιαίος λίθος στο τρίγωνο της διαπλοκής Σουλούκου – Τζουγανάτος – Φαραντούρης), όπως και της κ. Μαρούπα που με τόση αυθαιρεσία κι επιπολαιότητα δηλώνει ψευδή γεγονότα χωρίς καμία βάση. Δεν διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς, περιμένοντας το σκεπτικό, που πλέον είναι βέβαιο πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, το νομικό τμήμα της οποίας όμως σήμερα έχει φόρτο εργασίας αφού ξεκίνησε η δίκη των στημένων αγώνων», τονίστηκε μεταξύ άλλων.

Σκληρό ύφος είχε και μια πρωινή ανάρτηση της ΠΑΕ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «30.01.2020 ώρα 11.02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020. Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή