«Μεγάλος ο Κεντέρης»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τώρα, πλέον, θεωρώ ότι είναι πραγματικά μεγάλος αθλητής». Με τα λόγια αυτά ο κορυφαίος δρομέας 200 μ. όλων των εποχών, Αμερικανός Μάικλ Τζόνσον, έδωσε τέλος στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει πριν από το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, μεταξύ εκείνου και του Κώστα Κεντέρη. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα φαινόταν ότι το είχε ο Τζόνσον, αφού εκείνος ήταν που είχε κάνει δηλώσεις κατά του τότε χρυσού ολυμπιονίκη, «μόνο». Ακολούθησε, όμως, η νίκη του Κεντέρη και στο Εντμοντον, οπότε ο αποκαλούμενος «πάπιας» δεν μπορούσε να αμφισβητήσει ξανά τον αθλητή μας, με δηλώσεις του τύπου «δεν έχει μέλλον. Κέρδισε καθαρά από τύχη στο Σίδνεϊ, αφού δεν ήμουν εγώ αλλά ούτε και ο Μόρις Γκριν».

«Δεν ήθελα να τον προσβάλω με όσα είχα πει», δήλωσε ο Τζόνσον στο Μόντε Κάρλο, όπου παρέλαβε από την IAAF το βραβείο της εξαιρετικής καριέρας.

Δεν είναι μυστικό στην Παιανία ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι βαρόμετρο για όλους. Μια πανάκριβη ομάδα και ένας πανίσχυρος (σε αρμοδιότητες) προπονητής, καλούνται να ρεφάρουν με μια ζαριά όλα όσα έχασαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αυτό το άγχος ίσως φορτίσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, ίσως σταθεί ικανό να αφυπνίσει τους πάντες. Αν έλθουν εξάρες, όλα καλά. Αν ξαναβγούν τα ντόρτια, ούτε μια νίκη στο Μπερναμπέου δεν θα φθάνει για να σώσει την κατάσταση. Και θα ‘ναι κρίμα, γιατί αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ικανή για σπουδαία πράγματα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή