Λεμονής: Μην ακούτε τις φήμες, πάμε για νίκη

Λεμονής: Μην ακούτε τις φήμες, πάμε για νίκη

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφθασε η ώρα μηδέν για την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο (7 μ.μ.). Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο ραντεβού με τη Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ», το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Ακολούθως, μπήκε στο χειρουργείο και έκανε σοβαρή επέμβαση σε δάκτυλό του. Εκτοτε άρχισε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να αποθεραπευτεί και να παίξει κατά των «πρασίνων». Τις ημέρες που προηγήθηκαν έδειξε πως σχεδόν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, καθώς βάζει τα χέρια του «στη φωτιά», δηλαδή στα δυνατά σουτ. Σήμερα, όμως, θα περάσει από ένα κρίσιμο τεστ ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων», μία θέση που υπερασπίζεται απ’ τον αγώνα με το Αιγάλεω ο άπειρος 19χρονος Κλεόπας Γιάννου. Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής αισιοδοξεί πως θα δει τον Αλέξη Αλεξανδρή να ξεπερνάει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ώστε να είναι ο παρτενέρ του Ζιοβάνι στην επίθεση των Πειραιωτών. Ο Οφορίκουε εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ και ο Μπερμούδες βρίσκεται στη λίστα των τραυματισμένων, μαζί με τους Αντζα, Βενετίδη, Χούτο. Οι τρεις τελευταίοι, όπως και ο τιμωρημένος Ζε Ελίας, θα αποκλειστούν σίγουρα απ’ την αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο. «Θέλω να μην μπείτε στη διαδικασία των πολλών δηλώσεων. Αυτό που θέλω είναι να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι και πώς να το κερδίσουμε», τόνισε ο Τάκης Λεμονής προς τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση. Παράλληλα, τους ζήτησε να… κλείσουν τα αυτιά τους σε διάφορες φήμες. «Μην ακούτε τι λέγεται δεξιά και αριστερά. Πάμε για νίκη», τους είπε με νόημα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους του Ολυμπιακού αρχίζει σήμερα από τα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στη «Φλόγα» (10 π.μ. – 5 μ.μ.), όπως και από τη διεύθυνση των «ερυθρολεύκων» στο Ιντερνετ. Την ημέρα του ντέρμπι, εισιτήριαθα διατίθενται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (ηλεκτρικός σταθμός) και στα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τις θύρες 1, 35.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 3.000 δρχ. για τους συνδέσμους, 5.000 δρχ., 6.000 δρχ., 8.000 δρχ. και 35.000 δρχ.

Είναι θέμα υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων; Μήπως ο Μπαρτέζ, επειδή παίζει πολύ με τα πόδια και γεμίζει συνεχώς, υπόκειται στη νομοτέλεια του λάθους, που πρέπει να το δει κανείς και στατιστικά; Ο, τι και να συμβαίνει, είναι σοβαρό πια πρόβλημα η παρουσία του στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή