ΠΑΟΚ: Σεζόν τέλος για Κρέσπο, που μπαίνει χειρουργείο

ΠΑΟΚ: Σεζόν τέλος για Κρέσπο, που μπαίνει χειρουργείο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον Παναθηναϊκό που τον γκρέμισε από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί άλλη μία σημαντική δυσκολία: οι εξετάσεις που έκανε ο Κρέσπο στη Βαρκελώνη έδειξαν ότι το πρόβλημά του ξεπερνιέται μόνο με επέμβαση και όχι με συντηρητική αγωγή.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ, έκρινε ότι ο Ισπανός αμυντικός πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση στον τένοντα του ορθού μηριαίου, ώστε να δοθεί ριζική λύση.

Ο Κρέσπο θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου, με πρόσθετο πρόβλημα ότι η αγορά των ελεύθερων παικτών δεν προσφέρει Φλεβάρη μήνα αξιόπιστες επιλογές για να καλυφθεί το κενό του. Θα γίνει μια προσπάθεια μήπως βρεθεί κάτι ενδιαφέρον με ορίζοντα τα πλέι οφ, αλλά τα περιθώρια είναι στενά.

Δυσκολίες αντιμετωπίζει και ο Αμπέλ Φερέιρα. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν  η πρώτη για τον ΠΑΟΚ εδώ και ενάμιση χρόνο έπειτα από 16 παιχνίδια με ξένο διαιτητή, αλλά ήταν συνέχεια μιας σειράς κακών εμφανίσεων, γι’ αυτό και προκάλεσε έντονες αναταράξεις. Οι δύο αγώνες Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε είκοσι μέρες, δίνουν την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να αναστρέψει το κλίμα.

Αν δεν τα καταφέρει, διόλου απίθανο να πορευθεί ο ΠΑΟΚ με άλλον προπονητή στα πλέι οφ, με τα σενάρια σερβικών ΜΜΕ να βάζουν ήδη στο παιχνίδι τον πρώην προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στην παρούσα φάση, όμως, ο Φερέιρα στηρίζεται από τη διοίκηση, όπως δείχνουν και οι σχετικές αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή