Στροφή προς Αγρίνιο για την ΑΕΚ

Στροφή προς Αγρίνιο για την ΑΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σκοπός στο Περιστέρι επετεύχθη και από σήμερα η ΑΕΚ κάνει στροφή στο Κύπελλο. Η Ενωση επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, αλλά ο μεγάλος της στόχος για φέτος –έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα– είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο δρόμος γι’ αυτό περνά αρχικά από το Αγρίνιο, όπου αύριο οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό. Ο ερχομός του Αραούχο, αλλά και η καλή εμφάνιση την Κυριακή έχουν αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, σε συνδυασμό βέβαια και με την παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στο πάγκο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει πλέον τη δική του σφραγίδα στην ομάδα, τόσο όσον αφορά τα αποτελέσματα όσο και την ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ετσι, όλη η προσοχή πέφτει στο αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι χαμηλά στη βαθμολογία, παρ’ όλα αυτά οι προσθήκες του Ιανουαρίου έχουν αλλάξει σημαντικά την αγωνιστική της εικόνα. Ο Καρέρα είδε, χθες, τους Βράνιες και Κλωναρίδη να προπονούνται κανονικά και μπορεί να τους υπολογίζει, ενώ αντίθετα εκτός θα μείνει ο Ολιβέιρα και ο Παουλίνιο που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

• Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χάποελ Μπερ Σεβά βρίσκεται ο Σιμάο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, η ΑΕΚ έχει δεχθεί πρόταση για το δανεισμό του 29χρονου Πορτογάλου που δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή