Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κανονικότητα

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κανονικότητα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλύτερο δώρο για να γιορτάσει ο Παναθηναϊκός τα 112α γενέθλιά του αποδείχθηκε η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Κάθε επιτυχία απέναντι στον πρωταθλητή είναι σημαντική, πόσο μάλλον όταν έρχεται με απόλυτα πειστική εμφάνιση, μπροστά σε ένα κοινό 30.000 θεατών που είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντέδρασε με ενθουσιασμό, ενώ και η ΠΑΕ έδωσε μια χαρούμενη νότα με ανάρτησή της: «Ο σύλλογος μεγάλος έχει σήμερα γενέθλια! 112 χρόνια ο Παναθηναϊκός γράφει τη δική του Ιστορία εντός και εκτός Ελλάδας, πρωτοπορεί σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο, δημιουργεί μέσω των ακαδημιών του ανθρώπους με παιδεία και αθλητές που ξεχωρίζουν. Είμαστε υπερήφανοι γιατί γεννηθήκαμε Παναθηναϊκοί»!

Οι «πράσινοι» έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και είναι 2οι στη σχετική βαθμολογία, έναν πόντο πίσω από τους «ερυθρόλευκους». Η εικόνα αυτή δείχνει ότι η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν φωτοβολίδα, αλλά προϊόν της καλής δουλειάς που γίνεται στο Κορωπί και έχει αποτυπωθεί περισσότερο στα ντέρμπι. Η θέση στα πλέι οφ θεωρείται πλέον δεδομένη μιας και υπάρχει το +10 από την 7η Ξάνθη τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να κυνηγήσει με όλους του τις δυνάμεις την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και μια διάκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά είμαι τόσο χαρούμενος. Οχι για ένα αποτέλεσμα, αλλά γιατί εκτός από όσα δουλεύουμε και όλοι μας προσπαθούμε, είδα μεγάλη πίστη και ένα τεράστιο “θέλω”. Μέσα από τη δουλειά μπορούμε να φτάσουμε τα όριά μας και να τα ξεπεράσουμε. Τρέξατε πάρα πολύ, φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις τρεις μέρες γιατί το ματς της Τετάρτης είναι πολύ διαφορετικό. Κρίνονται πολλά από το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τρεις μέρες με τον καλύτερο τρόπο για να έχουμε ενέργεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή