«Πράσινες» αιχμές για το «PAO Alive»

«Πράσινες» αιχμές για το «PAO Alive»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκοψε, χθες, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του διά χειρός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έδωσε το νέο στίγμα των εξελίξεων του PAO Alive από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αφήνοντας αιχμές κατά του πρωθυπουργού για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται, παράλληλα δημιούργησε και ελπίδες για το έργο:

Μεταξύ άλλων, τόνισε ο «πράσινος» παράγοντας: «Για το έργο αυτό θα έπρεπε να συνεργαστούν πολλοί φορείς: ο Παναθηναϊκός, η πολιτεία και η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός είχε δώσεις κάποιες υποσχέσεις πριν από τις εκλογές, αλλά μάλλον ήταν ελαφρά τη καρδία και υπάρχει καθυστέρηση. Θα γίνει μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό σύντομα, για να καταλάβω αν όντως θέλει και τον νοιάζει να γίνει το έργο ή αν όλα ήταν μια ψηφοθηρία».

Στη συνέχεια έβαλε στο «παιχνίδι» και την ιδιωτική πρωτοβουλία λέγοντας: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε κι άλλο ένα μοντέλο που μπορεί να μην είναι κάτω από τη στέγη του Ερασιτέχνη, αλλά από ιδιώτη, αλλά αυτά θα γίνουν με πρωτοβουλίες ιδιωτών και είναι δύσκολες υποθέσεις. Επειδή δίνουμε τη Λεωφόρο, θα είχαμε όλη τη χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στη μετάβαση στο νέο γήπεδο, αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το PΑΟ Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό. Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο πρωθυπουργός θα καταλάβει πως δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή