Ανοικτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό – Λαμία

Ανοικτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό – Λαμία

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πείραμα απέτυχε… Ο Ολυμπιακός αγωνιζόμενος με παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και με τους Μορ και Καφού να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα, κόλλησε στο 0-0 με τη Λαμία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

Αποτέλεσμα που ναι μεν αφήνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον Ολυμπιακό, παρ’ όλα αυτά, οι περυσινές δυσάρεστες αναμνήσεις επιστρέφουν για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η Λαμία ήταν εκείνη που πριν από έναν χρόνο ακριβώς τους είχε αποκλείσει από τον θεσμό στην ίδια φάση «8», και με το πρώτο ματς στην έδρα της να έχει τελειώσει ισόπαλο 3-3, ενώ στο δεύτερο είχε επικρατήσει μέσα στο Φάληρο με 1-0.

Ακόμα και με πολλές αλλαγές, πάντως, ο Ολυμπιακός είχε χθες τον έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί, προκειμένου να «καθαρίσει» την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 23΄ με τον Χασάν έπειτα από την πάσα του Φορτούνη. Ο Αιγύπτιος έχασε νέα ευκαιρία στο 26΄, ενώ στο 38΄ ο Θεοδωρόπουλος είχε μία πολύ μεγάλη επέμβαση σε καλό σουτ του Ραντζέλοβιτς. Στο 53΄ με τον Σισέ, δεν άφησε την μπάλα στον Παπαδόπουλο που ήταν σε καλύτερη θέση, ενώ στο 90ό λεπτό πάλι ο Σισέ αστόχησε σε κεφαλιά.

Από την πλευρά της η Λαμία, που έπαιξε και αυτή με πολλές αλλαγές, περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τα ατού του Ολυμπιακού και από ένα σημείο και μετά κράτησε με σχετική άνεση το μηδέν στην εστία της. Μάλιστα στο 76ο λεπτό, δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Μπιανκόνι, όμως έπειτα από τη χρήση του VAR, σωστά η φάση γύρισε πίσω, καθώς στο ξεκίνημά της ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λαμίας ήταν σε θέση οφσάιντ. 

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88΄ Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (73΄ Νιασέ), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Σασί (69΄ Μπιανκόνι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Λοβέρα (84 λ. τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55΄ Μορ), Φορτούνης, Χασάν (82΄ Σουντανί).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή