ΠΑΟΚ: Θέλει τις ανάσες του αλλά και το πρώτο βήμα

ΠΑΟΚ: Θέλει τις ανάσες του αλλά και το πρώτο βήμα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάσα που θα του δώσει δύναμη για να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων αναζητεί απόψε (21.30) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κόντρα στην ομάδα που τρεις μέρες νωρίτερα τον νίκησε, τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και του θύμισε πως όταν ο πήχυς σηκώνεται πιο ψηλά, δεν αρκεί μόνο η κεκτημένη ταχύτητα για να περάσεις από πάνω του. Στο άκουσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ των τριών συνεχόμενων κατακτήσεων του τροπαίου, που είχε ταυτόχρονα τον τίτλο του πρωταθλητή και ήταν πρωτοπόρος στη Σούπερ Λιγκ 1, έμοιαζε ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε βρει μεν ένα καλό ρυθμό, χωρίς όμως να είναι φόβητρο.

Η εικόνα αυτή έχει αλλάξει θεαματικά και ο νταμπλούχος καλείται να αποδείξει σε αυτούς τους διπλούς αγώνες ότι παραμένει φαβορί, τόσο για να συνεχίσει στη διοργάνωση όσο και για να πάρει μια ψυχολογική ένεση.

Αν και το Κύπελλο προσφέρεται για αρκετές αλλαγές προσώπων, η ποιότητα του Παναθηναϊκού υποχρεώνει τον Αμπέλ Φερέιρα να κρατήσει αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα και να δώσει επιλεκτικά «ανάσες» σε κάποιους παίκτες, όπως τον Μάτος που έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί ή τον Ζίβκοβιτς που έμεινε εκτός για να μπει στη 18άδα ο νεαρός Παπαδόπουλος και να παίξει ο Πασχαλάκης.

Εκτός έμειναν και ο Στοχ μαζί με τον ανέτοιμο Ελ Καντουρί και τους τραυματίες Κρέσπο,  Βέρνμπλουμ και Ζαμπά. Η αποθεραπεία του τελευταίου, μάλιστα, παρουσιάζει επιπλοκές και ίσως η επιστροφή του καθυστερήσει.

• Παρά την επίσημη επιβεβαίωση από τον αθλητικό διευθυντή της Στουρμ Γκρατς, Γκούντερ Κράισλ περί ενδιαφέροντος για τον Ενέα Μιχάι, μετά την εγχείρηση που έκανε ο Κρέσπο, πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ τον Αλβανό στόπερ κι ας μην είναι βασική επιλογή του Φερέιρα.

• Με νέα ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιτίθεται κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Λευτέρη Αυγενάκη και των μελών της ΕΕΑ, ζητώντας ξανά να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα το σκεπτικό της εισήγησής της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή