Γιαννακόπουλος – Πατούλης για Λεωφόρο – Βοτανικό

Γιαννακόπουλος – Πατούλης για Λεωφόρο – Βοτανικό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρωγός του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια υλοποίησης του πλάνου της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού και Λεωφόρου παραμένει η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιώργος Πατούλης στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση. Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν το σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου αλλά και η βελτίωση των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα άλλα τμήματα του συλλόγου, πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγινε σε καλό κλίμα, σε μια κομβική στιγμή για την απόφαση υλοποίησης του φιλόδοξου σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης, όπως είχε επισημάνει την περασμένη εβδομάδα ο κ. Γιαννακόπουλος.

Παρά τα προβλήματα και τις επιπλοκές, ο κ. Πατούλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το επόμενο βήμα: «Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας. Οπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια. Ολοι μαζί, Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς, οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή  επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Φιλοξενήσαμε με χαρά τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη, που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή